Hülsta

Hülsta design bij Riant–Stoutenbeek

Hülsta vormt al sinds 1940 wereldwijd de maatstaf voor design systeemmeubels. Alois Hülsta vestigde in het Duitse Stadtlohn een meubelmakerij en nam geen genoegen met een mindere kwaliteit materialen, ontwerp of productietechniek. Inmiddels is Hülsta Meubels uitgegroeid tot een bedrijf dat over de gehele wereld meubels levert. En dit gebeurt nog steeds vanuit het Duitse stadje waar het bedrijf oorspronkelijk gevestigd is. In de loop der jaren is er bovendien meer oog gekomen voor duurzaamheid en innovatie. In de optiek van Hülsta is een meubel meer dan een gebruiksobject. Ze weerspiegelen een persoonlijkheid. Niet alleen die van de fabrikant, maar juist die van de klant. Want Hülsta is van mening dat mensen hun thuis inspirerend moeten vinden. Die gedachte maakt Hülsta een trouwe en nauwe partner van Riant – Stoutenbeek.

Veelzijdige kasten van Hülsta
Wonen, eten, werken, slapen of een kinderkamer, Hülsta streeft ernaar om voor elke smaak en wens een passende kast, wandmeubel, bed of ander meubelstuk te kunnen leveren. Daarom is niet alleen de grootst mogelijke variatie een belangrijk kenmerk van Hülsta, ook kunnen alle kasten en wandmeubels speciaal voor u op maat gemaakt worden. De montage van Hülsta-kasten vindt altijd door echte Hülsta-experts plaats. Precies passend Duits design voor uw interieur, ook dat vindt u bij Riant – Stoutenbeek.

Woonkamer en eethoek
Voor de woonkamer levert Hülsta dressoirs, eethoeken, wandmeubels, boekenkasten, tv-meubels, hifi-meubels en andere opbergsystemen in de volgende collecties: Alana, Casa Giorno, Encado, Lanum, Lilac, Lilium, Mega-Design, Movado, Spectrum, Tameta, Xelo, Voga. De collecties eethoeken passen vaak uitstekend bij de meubels voor de woonkamer en bestaan uit tafels, stoelen en dressoirs: ET 100, ET 300, ET 600, ET 700, ET 800, ET 900, ET 1000, ET 1100, ET 1200, Q2, Q3, Q4. Voor alle Hülsta-collecties heeft u bij Riant – Stoutenbeek diverse opties in materiaal, maatvoering, verlichting en automatische deuren.

Riant – Stoutenbeek heeft regelmatig aantrekkelijke acties met Hülsta design.
Hier vindt u alle actuele acties van Riant – Stoutenbeek.

De grootste in merken en design