Black Friday bij Riant-Stoutenbeek

Black Friday bij Riant-Stoutenbeek

Vanaf 22 november t/m 28 november is het Black Friday bij Riant-Stoutenbeek. Wij geven 15% korting op al onze Design Specials*. Dit is zeer uniek en een eenmalig actie.

Onze Design Specials

Bent u nog niet bekend met onze Design Specials? Dit is een collectie van unieke designmeubels wat wij in samenwerking met topmerken ontworpen hebben. Deze collectie is exclusief verkrijgbaar bij Riant-Stoutenbeek.

Plan uw bezoek in

Wegens deze actie verwachten we extra drukte in de winkels deze dagen. Wilt u verzekerd zijn van deze Black Friday kortingsactie? Maak dan via bijgaand afsprakenformulier direct een afspraak bij een winkel bij u in de buurt.

Afspraak maken

Plan hier uw afspraak
Waar en wanneer wilt u langskomen?

Wie mogen wij ontvangen?

Hoe kunnen we u bereiken om de afspraak te bevestigen?
Checkbox*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Actievoorwaarden:

*Deze 15% korting op onze Design Specials is geldig in zowel Waalwijk, als in Hulst, Amersfoort en Breda en loopt t/m 28 november 2022. In Breda is de openingskorting van 10% ook nog steeds geldig t/m 31 december 2022. Deze acties kunnen echter niet gecombineerd worden met elkaar.


Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.