Een kijkje binnen bij de familie de Bruijn – Riant-Stoutenbeek

De wensen van de klant

 

Doordat de ruimte weinig natuurlijk daglicht heeft lijkt het erg snel donker in de woonkamer en kan de ruimte klein ogen. Daarnaast heeft de woonkamer een erg donkere vloer. De wens van de klant was om de woonkamer op een gezellige en knusse manier in te richten zonder dat design elementen verloren gaan. Daarnaast wilden zij een aantal kleurrijke elementen toevoegen zodat de woonkamer niet meer het donkere uiterlijk had.

 

De oplossing

De oplossing ligt hier in ‘meer is minder’. De witte muren zorgen voor meer licht in de ruimte, dus deze laten we mooi egaal. Daarnaast zorgen we ervoor dat de meubels ook een lichte kleur hebben. Hierbij hebben we gekozen voor twee lichtgrijze banken. In combinatie met het grijs gemêleerde vloerkleed zorgt dit voor een rustig geheel. Daarnaast hebben we wat accessoires en toevoegingen om wat leven in het interieur te brengen. De donkergekleurde stoel zorgt voor een moderne toevoeging in combinatie met het goudkleurige bijzettafeltje. Gekleurde kussens, de lamp en planten geven een speelse finishing touch aan de ruimte.

Resultaat

"Het resultaat is werkelijk oogverbluffend. We hadden zelf nooit bedacht om de ruimte deze sfeer te geven en deze kleuren met elkaar te combineren. We genieten dagelijks volop van dit heerlijke interieur."

De juiste merken

De Aikon Lounge banken van Design on Stock hebben een rustige, maar moderne uitstraling. Daarnaast is er een stoel toegevoegd aan het interieur, de Hidde-uitvoering van het merk Label met bijpassende voetsteun en poef. De poef is de Bimbon uitvoering, ook van het merk Design on Stock. De diepe kleur van de stoel en poef past perfect bij het goudkleurige Ootwo bijzettafeltje van Design on Stock. Tot slot is het interieur aangevuld met enkele accessoires. De karaf met glaasjes is van Firm Living en de vaasjes op tafel zijn afkomstig van het merk Deco.
 

Ervaring

We hadden ons geen beter resultaat kunnen wensen! De adviseur heeft onze interieurdromen tot werkelijkheid gebracht en hier zijn we ontzettend blij mee. Iets wat wij zelf niet op deze manier hadden kunnen doen. Een adviesgesprek bij Riant-Stoutenbeek zouden wij dan ook aan iedereen van harte aanraden.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus