Breda (Rietveld)

'Rietveld' woning

In harmonie

In Breda prijkt de prachtig gerenoveerde ‘Rietveld’ woning uit 1933 van Linda, Ruben en hun twee kinderen. Riant-Stoutenbeek tekende voor het interieur van het monumentale huis en deed dat geheel in lijn der iconisch Rietveld, in harmonie en evenwicht, maar met stoere rand.

Stijlvaste ontwerpen

Dit huis staat bekend als ‘Rietveldhuis’, het is een ontwerp van architect Frans Mol. Ontdaan van fratsen siert de architectuur in eenvoud en is deze nog even elegant als bij de bouw in 1933. Stijlvaste architectuur verdient een gelijkwaardig interieur. “Mijn man en ik houden niet van veel kleur. Wel wilden we alles nieuw en meubels mochten een stoere, tikje rauwe uitstraling hebben. Het interieuradvies van Riant-Stoutenbeek was precies goed.

Linda (37), Ruben (41) en hun twee kinderen – Bewoners

“De goede service, het meedenken en de enorme gastvrijheid van Riant-Stoutenbeek hebben wij echt als een meerwaarde ervaren.”

Behaaglijkheid

Eetkamertafel Flynt van Kluskens kreeg een prominente plek. “Mijn man houdt enorm van koken en ik vind het heerlijk om de tafel smaakvol te dekken en een goede gastvrouw te zijn. Daarom droomde ik van een tafel met minstens acht stoelen, groot genoeg om ook vriendjes van onze kinderen een plek te geven.

Voor momenten met z’n vieren vormt de oversized bank Tigra Divanbase van Jori een geweldige loungeplek. “Grappig genoeg zitten onze kinderen evenzo vaak naast de bank, op het hoogpolige kleed. Dat schijnt namelijk ook heel behaaglijk te zijn.


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.