Een kijkje binnen bij Paul en Renée – Riant-Stoutenbeek

De uitdaging

 

Paul en Renée hadden moeite met het maken van de juiste kleurcombinaties, waardoor de inrichting zijn strakke geheel verloor. Vandaar dat ze de hulp van Riant-Stoutenbeek hebben ingeschakeld, om dit samen te realiseren. De uitdaging is om een strakke maar toch knusse woonruimte te creëren, waarin bijzondere designermeubels met elkaar gecombineerd worden. Deze designersmeubels moeten dienen als ware eyecatchers in het interieur, maar moeten toch een rustig en strak geheel vormen.

De oplossing

 

Om de wensen van Paul en Renée in vervulling te brengen is er gekozen voor een tweetal kleuren, namelijk groen en bruin. Door de groene en bruine kleurtinten te combineren met enkele houten elementen, planten en een gashaard, wordt het warme gevoel van buiten naar binnen gehaald. Bovendien combineren de kleuren bruin en groen uitstekend met hout en haalt dit het gevoel van de natuur naar binnen.

Resultaat

"Voor dit wooninterieur is gebruik gemaakt van groene en bruine kleurtinten, gecombineerd met enkele houten elementen. Om zo het buitengevoel naar binnen te halen."

De juiste merken

Voor de inrichting van de woonruimte van Paul en Renée is gekozen voor verschillende designermerken. Deze designstukken dienen als ware blikvangers in de ruimte en stralen bovendien allemaal warmte en gezelligheid uit. Als eerste is er gekozen voor twee groene fauteuils van het merk Leolux. Deze fauteuils dienen als ware blikvanger in de ruimte en halen het warme gevoel van de natuur naar binnen. Deze fauteuils worden gecombineerd met een bruine bank en poef van Rolf Benz, een TV-kastje van Hulsta en een grote booglamp van Artemide. De eethoek is voorzien van zes eetkamerstoelen van het merk Bert Plantagie en een houten kastje van het designermerk Enzo Luca. Dit houten materiaal zorgt ervoor dat de ruimte een warme en gezellige uitstraling krijgt.

Ervaring

Het eerste wat wij dachten toen we de ruimte zagen was, wat een prachtige kleuren! We zijn dan ook enorm tevreden over de warme en knusse inrichting van onze nieuwe woonruimte.
Door het natuurlijke kleurgebruik en de houten elementen is de warmte van buiten echt naar binnen gebracht. Ondanks de vele kleuren, ziet de ruimte er toch strak uit. Precies zoals we dat wilde. Ik zou dan ook iedereen aanraden om de hulp van Riant-Stoutenbeek in te schakelen, want zonder de hulp van Alfred Vermeulen hadden wij dit niet gekund.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.