Een kijkje binnen bij familie Janssen - Riant-Stoutenbeek

Wat waren de wensen van de klant?

 

De zithoek van de familie Janssen is niet erg ruim. Desondanks was de wens van de familie Jansen om er een comfortabele zithoek voor het hele gezin van te maken. Daarom is het erg belangrijk om de ruimte slim in te delen. Het voordeel van deze ruimte is dat er veel natuurlijk licht naar binnen valt. Bovendien doen de lichte vloer en de witte muren de ruimte wat groter ogen.

De oplossing

 

In deze beperkte ruimte is het belangrijk om selectief te zijn wat betreft de inrichting. Te veel meubilair zorgt ervoor dat de ruimte te vol raakt en daardoor druk en chaotisch wordt. Daarom is er gekozen voor een grote wandkast, waarin de familie alle woonspullen kwijt kan. Ook de televisie staat in dit meubel en kan worden afgedekt door middel van de schuifdeur. De twee ruime zitmeubelen zorgen ervoor dat de ruimte een landelijke en gezellige uitstraling krijgt, evenals het vloerkleed.

Resultaat

"We kozen voor een inrichting met lichte grijstinten. De hoogglans details en de glazen tafel zorgen voor een moderne touch."

De juiste merken

Voor de inrichting van de woonruimte van de familie Janssen is de grote kast Hulsta Mega Design gebruikt. Deze open kast bestaat uit open vakken en gesloten ruimte met deurtjes. Hierin kan de familie boeken, accessoires en zelfs de televisie kwijt. Daarnaast staat er een salontafel van Van Beek, model S6 om precies te zijn. Deze glazen salontafel heeft een moderne uitstraling dankzij de strakke vormgeving. Het doorzichtige glas oogt luxe en is een perfecte aanvulling op het wooninterieur.

Ervaring

Met dank aan het interieuradvies van Riant-Stoutenbeek hebben wij nu een heerlijke zithoek! We zijn ook ontzettend blij met de kast, waarin we onze boekencollectie kwijt kunnen. Het belangrijkste is nog wel dat we ons echt thuis voelen in dit nieuwe interieur. Een groot succes!

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Download gratis magazine: 90 pagina's verse designinspiratie!

magazine