Een kijkje binnen bij de familie Van Daalen – Riant-Stoutenbeek

De uitdaging

 

In de woonruimte van de familie van Daalen valt het direct op dat de ruimte uit twee delen bestaat: een lager gedeelte en een hoog, open gedeelte. Het gevaar van een laag plafond is dat dit de ruimte kleiner kan doen ogen. Met het juiste interieur kan dit voorkomen worden en zo kan de ruimte ruimer ogen. De wens van de familie was om van deze tweedeling in ruimtes een logische indeling te maken. De uitdaging is hier om met zo min mogelijke meubels en objecten een complete zithoek te creëren voor een groot gezelschap.

De oplossing

 

De houten balken in deze ruimte bieden een prachtig uitgangspunt voor de stijl van de ruimte. Het hout past perfect bij een landelijk interieur. De houten accenten komen terug in de kast en de kleine tafel, waardoor het een geheel vormt. Het optimaal gebruik maken van de ruimte is hier van groot belang. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een minimalistisch interieur en zachte, rustige kleuren.De grote hoekbank biedt genoeg zitruimte voor het hele gezin en heeft een rustige uitstraling door de grijze kleur.

Resultaat

"We kozen voor een inrichting met lichte grijstinten. De hoogglans details en de glazen tafel zorgen voor een moderne touch."

De juiste merken

Voor dit interieur is het langwerpige, strakke televisiemeubel Scala van het merk Spectra gebruikt. De moderne afwerking geeft een bijzonder contrast met de rest van het landelijke interieur. De ruime hoekbank is afkomstig van Linteloo. Deze uitvoering, de Linteloo Mauro hoekbank, heeft een zachte kleur en een heerlijk zitcomfort.

Ervaring

We zijn ontzettend tevreden met het resultaat, we hadden nooit durven hopen dat het zo mooi zou worden! Danielle heeft aandachtig geluisterd naar onze wensen en deze gerealiseerd. Daarnaast is er perfect ingespeeld op de ruimte en hebben we nu een heerlijke zithoek voor ons hele gezin.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus