Een kijkje binnen bij Son en Breugel

De uitdaging

 

Martijn en Sanne wilden graag een modern, luxe en exclusief interieur creëren, waarin bijzondere kleurcombinaties en designstukken de boventoon voeren. De uitdaging zit hem dan ook in het maken van de juiste combinaties, zodat het interieur daadwerkelijk opvalt maar toch mooi op elkaar aansluit. Om dit te verwezenlijken hebben Martijn en Sanne dan ook de hulp van Riant-Stoutenbeek ingeschakeld. Samen met de interieurontwerper zal de woonruimte worden omgetoverd tot een luxueus geheel.

De oplossing

 

Om de wensen van Martijn en Sanne te vervullen is er gekozen voor een unieke kleurcombinatie van blauwe, grijze en bruine tinten. Deze kleuren worden op een unieke manier op elkaar aangesloten, door gebruik te maken van verschillende patronen en vormen. Al deze kleuren zijn terug te zien in échte designmeubels. Door te kiezen voor designmeubels krijgt de kamer bovendien zijn gewenste exclusieve uitstraling. Tot slot zijn er enkele kleurrijke decoratiestukken toegevoegd, om de ruimte toch nog wat extra kleur te geven. Een goed voorbeeld hiervan is het grote, kleurrijke schilderij dat terug te zien is in het loungegedeelte.

Resultaat

“Om een exclusief interieur te creëren is er gekozen voor een opvallend kleurgebruik, waarin blauw-, bruin- en grijstinten op een unieke manier met elkaar gecombineerd worden door het gebruik van verschillende patronen. Al deze kleuren komen terug in échte designerstukken, waardoor het interieur een luxe en modern geheel vormt.”

De juiste merken

Om de luxe en exclusieve uitstraling van deze woonruimte te waarborgen is er gekozen voor diverse designmeubels. Zo is er in de woonkamer van Martijn en Sanne gekozen voor opvallende blauwe banken van het merk Leolux. Deze banken worden gecombineerd met de Prismo salontafels van tevens het designermerk Leolux. Deze donkere tafeltjes zorgen voor een mooi contrast met de blauwe banken. Daarnaast is er nog een echte loungeplek gecreëerd met de Tigra Divanbase bank van het merk Jori. Deze zeer comfortabele loungebank zorgt voor een exclusief relaxplekje in huis. Als laatste wordt voor de zithoek gebruik gemaakt van bruine, leren eetkamerstoelen van het welbekende merk Enzo Luca. Dankzij de opvallende cognac kleur dienen deze stoelen als ware eyecatcher in de ruimte.

Ervaring

We zijn ontzettend tevreden met de moderne en exclusieve inrichting van ons nieuwe interieur. Het uitstekend gecombineerd kleurgebruik en de designstukken maken de ruimte een bijzonder en uniek geheel. Dit hadden we zelf nooit zo kunnen bedenken en we zijn dan ook enorm blij met de hulp van de interieurontwerpers van Riant-Stoutenbeek.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.