Woudrichem

Appartement Woudrichem

Klassiek en modern

Vlakbij de oude vestingstad Woudrichem woont Yvonne met haar man in een vrijstaande villa in klassieke bouwstijl. Riant-Stoutenbeek verrijkte de woning met een hedendaags interieur. Zodoende ontstond een smaakvolle verbintenis tussen de klassieke elementen en het moderne interieur.

Warmte en huiselijkheid

Een goed gekozen interieur completeert de wensen van bewoners. In deze villa wordt elke ruimte zo benut dat het woongeluk kan floreren. Eindeloos veel uren had Yvonne gezocht op Pinterest, waarbij ze zich liet inspireren door een mix van moderne en Scandinavisch landelijke moodboards, interieurs gedecoreerd in overwegend zwart en wit. Hun notariswoning in Woudrichem heeft een prachtige lichtinval, een donkere natuurstenen vloer en antraciet- en zwartgeschilderd houtwerk. Voor het interieur keken Yvonne en haar man naar zwarte en witte meubels, gecombineerd met grijs en een vleugje bordeaux voor warmte en huiselijkheid.

Yvonne (53), Hans (56) - Bewoners

“Het ontvangen van interieuradvies was van begin tot eind een vloeiend proces”

Eenheid en rust

Ook de strak vormgegeven Rolf Benz bank Nuvola, dat is Italiaans voor ‘wolk’, bewonderden ze voor het eerst bij Riant-Stoutenbeek. “Verkoopadviseur Daniëlle zorgde voor een op maat getekend interieurplan. Niets was te gek, Daniëlle is zelfs met kleurstalen en meetlint bij ons thuis geweest voor advies. Dat vond de twijfelaar in mij erg fijn. De bank leek in de showroom bijvoorbeeld erg groot. Kunnen visualiseren blijkt een vak apart, want hier in de woonkamer is de bank perfect. Erop zitten, liggen, hangen, alles kan. De twee Cor Unum vazen voor het raam zijn mooie eyecatchers."

"Ja, we zijn echt blij met het resultaat. Het interieur geeft de rust die we wilden. En dat heeft er absoluut aan bijgedragen dat dit ons droomhuis is geworden.”


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.