Loading...

Interstar

De collectie van Interstar is eindeloos: zoekt u een dressoir, bergkast, tv-meubel of toch liever een boekenwand, bijna alles is mogelijk. Interstar levert design meubelen binnen bereik.

In Assen is kastenfabriek Interstar gevestigd. Het assortiment omvat meer dan honderd verschillende componenten. Variërend van eenvoudige planken om boeken op te plaatsen tot fraaie design meubelen als het Assenaartje. Het vrijhangende wandsysteem fungeert als basis voor elementen vanaf 45 cm en veelvouden daarvan.
Zo is er keuze uit kasten en planken met een lengte van 45 cm, 90 cm, 135 cm, 180 cm en 225 cm, terwijl de diepten variëren van 29, 41 tot 52 cm.

Binnen dit veelzijdig concept is er een grote vrijheid om eindeloos te combineren, niet in de laatste plaats door de verschillende kleuren en houtsoorten. Vernuftig zijn de conische pennen waarmee de elementen aan de muur worden bevestigd. Met 'kasten uit Assen’ wordt ondubbelzinnig weergegeven dat het om een vaderlands kwaliteitsproduct gaat. Assenaartje en Stadjer blijken felbegeerde componenten.
Onder het Interstar merk worden in 6 fabrieken door ca. 160 mensen hoogwaardige meubelen vervaardigd.

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.