Loading...
Alt

LABEL NODIGT U UIT!
                    _____________________________

Neem een kijkje achter de schermen bij dit prachtige Nederlandse Design merk

Rondleiding door de fabriek
Op woensdag 26 september half zeven starten we de avond met een kopje koffie of thee in de fabriek in Raamsdonksveer. Daarna krijgt u een uitgebreide rondleiding door de fabriek. Tijdens deze tour komen alle fases van het productieproces aan bod, zoals snijden, stikken en stofferen. Daarnaast mag u zelf een poging wagen om één van deze disciplines onder de knie te krijgen zodat u kunt ervaren wat er komt kijken bij het uitoefenen van een oud ambacht. 

Mini workshop
Aansluitend is er een mini-workshop waar u iets mag maken van restmateriaal van verschillende leersoorten. Door middel van stansen zijn er volop mogelijkheden om iets unieks te creëren.

Rondleiding door de showroom
Vervolgens is er een rondleiding in de showroom waar de (nieuwe) collectie van Label getoond wordt. Eventueel kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om een Label product aan te schaffen. 

Afsluiting
Tot slot is er vanaf negen uur een gezellige borrel. U krijgt een originele goodiebag mee naar huis gevuld met een waardebon van Riant-Stoutenbeek én een mooie lederen Label accessoire naar keuze zoals een hoes voor uw laptop of iPad. 

Aanmelden:

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een kijkje achter de schermen bij Label? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bespreken. 

  • Schrijf u in via het formulier
  • Wij nemen hierna contact met u op

Contact

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.