Loading...
Alt

INSPIRERENDE LEZING DOOR CHAREL WEULTJES
                    _____________________________

Linteloo lezing

Op donderdagavond 20 september komt Charel Weultjes, export manager Linteloo, een interessante lezing geven over het ontstaan van dit prachtige Nederlandse designmerk. Aansluitend zal hij een workshop verzorgen over de laatste trends binnen de interieurbranche en geeft hij advies over waar u op moet letten bij het inrichten van een (nieuwe) woning. Meld u snel aan via het formulier op deze pagina zodat u verzekerd bent van een plaats.

Over Linteloo

Een Nederlands lifestyle product met een uniek zitcomfort. De ontwerpers zijn zowel nationaal als internationaal, o.a. Jan des Bouvrie, Roderick Vos, Henk Vos, Paola Navone, Niels Bendtsen, Sebastian Herkner, maar ook Jan te Linteloo zelf ontwerpt onder de naam Linteloo lab.

Aanmelden:

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een de lezing van Linteloo? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bespreken. 

  • Schrijf u in via het formulier
  • Wij nemen hierna contact met u op

Contact

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.