Loading...
Alt

Members night
8juni - 18.30uur in Waalwijk

Op vrijdagavond 8 juni bent u van harte welkom in Waalwijk. Tijdens deze avond krijgt u, als trouwe klant van onze winkel, als eerste de nieuwe collectie te zien en bieden wij een heerlijke wijnproeverij aan. De inloop van de avond start om 18.30 uur en de aanvang is om 19.00 uur.

Heeft u interesse? Laat je gegevens achter in het formulier op deze pagina. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

U bent de eerste
Maak als eerste kennis met de prachtige, nieuwe collectie van Riant-Stoutenbeek. Wat dacht u van een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, tafels en accessoires van alle bekende designmerken waaronder Leolux, Rolf Benz en Design on Stock.

10% extra korting op salemodellen
Omdat we ruimte willen maken voor onze prachtige nieuwe collectie, geven wij nu 10% korting op alle salemodellen. U vindt een uitgebreid aanbod in onze winkel, van banken tot accessoires en van verlichting tot eettafels.

Wijnproeverij
Henri Bloem 
Tijdens deze Members Night organiseert Wijnkoperij Henri Bleom een exclusieve wijproeverij. Maak kennis met diverse wijnen en laat u verrassen. Bovendien krijgt u bij besteding vanaf €1000,- aan producten een luxe wijnpakket cadeau. 

Meld u direct aan
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u snel aan via het formulier.

Contact

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.