Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan publicaties op deze website. Riant-Stoutenbeek is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Riant-Stoutenbeek worden verveelvoudigd, gekopieerd en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze. Indien u vragen heeft over deze website en de daarop staande informatie, dan kunt u contact opnemen met Riant-Stoutenbeek.

Persoonsgegevens
De gegevens die u via deze site aan Riant-Stoutenbeek verstrekt, zullen vertrouwelijk worden behandeld. Riant-Stoutenbeek legt de gegevens die u bij registratie op deze website verstrekt in een bestand vast. De persoonsgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en worden uitsluitend gebruikt om onze klanten te voorzien van nieuws omtrent aanbiedingen, acties etc.

Recht op wijzigingen
Riant-Stoutenbeek spant zich in om de inhoud van deze website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks alle zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Riant-Stoutenbeek draagt geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten.
 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.