Ginneken Gin Event

Cheers to Spring!

Het voorjaar is officieel begonnen en dat vieren we bij Riant-Stoutenbeek Breda met een winkel vol nieuwe collectie in de laatste trends én een heerlijke frisse Gin Tonic tijdens het Ginneken Gin Event op zaterdag 25 maart.

Kom onze prachtige desingcollectie bewonderen op 25 maart en ontvang gratis interieuradvies van één van onze gespecialiseerde designadviseurs in onze winkel in Breda. Dit alles onder het genot een feestelijk drankje van dit jonge, Bredase premium gin merk.

  • Datum: zaterdag 25 maart
  • Locatie: Kruisvoort 80, 4814 RZ Breda

Ginneken Gin cadeaupakket

Om het voorjaar extra goed te vieren krijgt iedere kopende klant krijgt op zaterdag 25 en zondag 26 maart een gratis Ginneken Gin cadeaupakket bij aankoop!*

Gratis interieuradvies

Het kan in het weekend van 25 en 26 maart erg druk zijn in onze winkel. Wilt u zeker zijn van gratis interieuradvies door één van onze gespecialiseerde verkopers? Maak dan nu alvast een afspraak via bijgaand afsprakenformulier zodat u zeker weet dat we alle tijd hebben om uw droominterieur samen te stellen.


*Het Ginneken Gin cadeaupakket ontvangt u bij aankoop vanaf 1000.-. Deze actie geldt alleen op zaterdag 25 maart en zondag 26 maart en enkel in Breda.

Afspraak maken

Plan hier uw afspraak
Waar en wanneer wilt u langskomen?

Wie mogen wij ontvangen?

Hoe kunnen we u bereiken om de afspraak te bevestigen?
Checkbox*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.