Klantenservice

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u een dringende vraag? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar en is zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Of maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs om uw vragen rustig te bespreken op een tijdstip dat u schikt. Verwacht u een bestelling van Riant-Stoutenbeek? Ook de status van uw order checkt u hier direct.

Of kom langs in de winkel

Hulst

Riant

Riant - Stoutenbeek staat voor design in elke woonkamer in Nederland. In onze winkel in Hulst vindt u een gloednieuwe woonbeleving met een uitgebreide collectie van verschillende designmerken.  

Waalwijk

Riant

Riant - Stoutenbeek heeft een filosofie: design bereikbaar maken voor heel Nederland. In onze winkel in Waalwijk is iedere design stijl te vinden en zijn de grootste designmerken vertegenwoordigd. Alles om te zorgen dat ieder persoon, met zijn eigen smaak, een brede keuze heeft in topdesign.

Breda

Riant

Riant – Stoutenbeek kenmerkt zich door een eigen identiteit als het aankomt op de collectie designmeubels. Niet alleen door de bijzondere merkpresentaties, maar ook door het feit dat verschillende stijlen en soorten design op een prachtige wijze in onze winkel in Breda worden gecombineerd.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine