Artemide

Artemide bij Riant

Bijzondere en innovatieve verlichting vindt u bij Artemide. Dit Italiaanse merk heeft een brede collectie waarmee u uw interieur de verlichting geeft die het verdiend. Naast dat de verlichting zelf zeer stijlvol is vormgegeven, komt ook uw interieur beter tot zijn recht in het juiste licht.

Artemide zorgt voor een unieke balans tussen verlichten op een verantwoordelijke manier en een uniek design. De nieuwste technologie├źn vormen samen met jarenlange ervaring en kennis een sterke basis.

Een greep uit de collectie van Artemide

Tolomeo Lettura

Leeslamp

Een collectie handige leeslampen, die niet alleen de juiste verlichting tijdens het lezen bieden, maar ook iets toevoegen aan uw interieur. Met de flexibele poot zet u de lamp gemakkelijk in de gewenste positie voor optimaal leescomfort.

Tolomeo Mega

Lamp

Deze serie bestaat uit diverse staande lampen voor de wand, vloer en boven de tafel. De grote, witte kap in combinatie met de flexibele aluminium poot zorgt voor een strak en stijlvol design. De lampen zijn verkrijgbaar in drie formaten.

Meteorite

Lamp

Met deze ronde lamp haalt u een stukje van het universum naar uw interieur. In de serie vindt u diverse modellen, geschikt voor ofwel het plafond, de muur of op de vloer. De
unieke textuur van de lamp geeft een bijzondere uitstraling aan de ruimte.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.