Brown

Brown bij Riant

Brown is het nieuwe label van het Dutch design merk Bert Plantagie en staat voor een pure, chique en stoere look. De tijdloze designs worden met natuurlijke materialen vervaardigd en bevatten robuuste elementen. Voor een uniek design bent u bij Brown aan het juiste adres. Ook voor woongenot zit u helemaal goed bij dit merk, doordat luxe en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Brown vindt u bij Riant-Stoutenbeek in Waalwijk.

Bert Plantagie is een bedrijf van Nederlandse oorsprong en door de jaren heen heeft het merk zich gespecialiseerd in kwalitatief design voor de consument. De tijdloze designs worden door middel van authentiek vakmanschap geproduceerd, wat een hoge kwaliteit als resultaat heeft.

Een greep uit de collectie van Brown

Brooke

Tafel

Deze grote, robuuste tafel biedt voldoende zitplek voor uw gezin, vrienden of familie. Het simplistische model heeft een grof tafelblad en twee brede steunpoten. De Brooke tafel is daarnaast ook als salontafel verkrijgbaar.

Xenna

Bank

De Xenna bank biedt zitcomfort voor iedereen. De zachte zitkussens zijn opgebouwd uit meerdere materialen, wat tot een bijzonder comfortabel resultaat leidt.

Meer weten over Brown?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Brown.

Ronald
Ronald Springer

Brown expert Waalwijk

Hoe ik mijn eigen stijl omschrijf? Als loft minimalistisch, stoer, strak, doelmatig en logisch. Het pure en robuuste design van Brown sluit perfect aan op mijn smaak. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Brown. Een product van Brown aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Bettina Geil
Bettina Geil

Brown expert Breda

De bank is mijn favoriete meubel. De comfortabele en ruime bank Xenna van Brown voldoet volledig aan mijn wensen wat betreft zitcomfort. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Brown. Een product van Brown aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Download gratis magazine: 90 pagina's verse designinspiratie!

magazine