Carpet Sign

Carpet Sign bij Riant

Voor een stijlvol en verantwoord tapijt bent u bij Carpet Sign aan het juiste adres. Sinds 1979 heeft Carpet Sign zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van unieke tapijten. Met een tapijt van dit merk voegt u gegarandeerd een stijlvolle eyecatcher toe aan uw interieur. Hiermee brengt u iedere ruimte tot leven. Het zachte materiaal biedt comfort voor de voeten, terwijl het prachtige design werkelijk een lust voor het oog is.

Carpet Sign is constant op zoek naar creatieve oplossingen. Dit resulteert telkens weer in unieke en bijzondere ontwerpen. Voor ieder interieur is er een passend tapijt te vinden. Een grote vari√ęteit in kleur, vorm en materiaal vindt u bij Carpet Sign.

Een greep uit de collectie van Carpet Sign

Connect

Tapijt

Dit tapijt bestaat uit een karpet en een langwerpige loper, die aan elkaar verbonden worden door een minimalistische gekleurde lijn. Deze lijn maakt het design van dit vloerkleed uniek en voegt net dat beetje extra toe. De kleur van de twee delen is hetzelfde, maar de structuur verschilt lichtelijk van elkaar voor een subtiel effect.

Cameleon

Tapijt

Zoals de naam van dit tapijt al doet vermoeden kenmerkt dit model zich door verandering van kleur. De subtiele overloop van kleur maakt dit tapijt kleurrijk en bijzonder. U kunt kiezen uit diverse kleuren, overgangspatronen en effecten.

Meer weten over Carpet Sign?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Carpet Sign.

Hans van Hoeven

Carpet Sign expert Breda

Mijn stijl zou ik omschrijven als modern met veel sfeerelementen. De unieke tapijten van Carpet Sign zijn een perfect voorbeeld van een sfeerelement dat ik graag zou toevoegen aan mijn eigen interieur. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Carpet Sign. Een product van Interstar aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine