Cobra Art
Nieuwjaarsborrel Breda

Cobra Art bij Riant

Cobra Art is oorspronkelijk opgericht als een kunstgroothandel in 1983, maar tegenwoordig ontwikkelt het bedrijf zelf de kunstcollecties. Cobra Art streeft ernaar om telkens vernieuwende ontwerpen te maken. Tweemaal per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd voor zowel fotografie en schilderijen als kunstobjecten. Een oog voor detail en het gebruik van de juiste kleuren zorgt ervoor dat Cobra Art steeds weer met oogverblindende en vernieuwende resultaten komt.

Meer weten over Cobra Art?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Cobra Art.

Danielle
Daniëlle Klerkx

Cobra Art expert Breda

Ik houd van objecten die aandacht schenken aan detail, kleur en textuur. De kunstvoorwerpen zorgen voor een prachtige afwerking van uw interieur. Cobra Art heeft bovendien een breed aanbod met voor iedere smaak een passend kunstobject. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Cobra Art. Een product van Cobra Art aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Mick
Mick Mooren

Cobra Art expert Breda

De bijzondere collectie foto’s op plexiglas van Cobra Art brengt luxe en warmte in ieder interieur. Ik vind dit zeer belangrijke eigenschappen en daarom spreken deze kunstwerken mij zo aan. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Cobra Art. Een product van Cobra Art aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus