De Millenerpoort

De Millenerpoort bij Riant

Bij Riant - Stoutenbeek vindt u een uitgebreid assortiment producten van De Millenerpoort. Dit merk produceert prachtige design tapijten van hoogwaardige kwaliteit. De collectie biedt een ruime keuze uit kleur, afmetingen, dessins en vorm. Daardoor is er altijd een passend tapijt voor elk interieur te vinden.

Het milieu en arbeidsrechten staan hoog in het vaandel bij De Millenerpoort en dat ziet u terug in de mooie, duurzame kwaliteit van de tapijten.

Een greep uit de collectie van De Millenerpoort

Kassalin

Tapijt

Tapijt Kassalin voegt veel sfeer toe aan de ruimte waarin deze neergelegd wordt. Kassalin bestaat uit een combinatie van wol en linnen. Het tapijt is verkrijgbaar in 200 verschillende kleuren wol en 17 linnenkleuren, waarbij er maximaal 6 kleuren per karpet te combineren zijn. Met een poolhoogte van 60 millimeter is Kassalin heerlijk zacht.

Eterno

Tapijt

Het Eterno tapijt bestaat uit 100 procent wol en voelt dan ook heerlijk aan uw voeten wanneer u er op staat. Het Eterno tapijt is verkrijgbaar in 48 wolkleuren. Per tapijt combineert u naar wens maximaal 6 kleuren om een echte blikvanger te creëren. Eterno heeft een poolhoogte van 25 millimeter.

Meer weten over De Millenerpoort?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van De Millenerpoort.

Rian verkoper Danielle Klerkx
Danielle Klerkx

De Millenerpoort expert Breda

Ik hou van producten met een hoogwaardige kwaliteit en de tapijten van Millenerpoort behoren zeker tot dit soort producten. Welke interieurstijl u ook heeft, door de keuzemogelijkheden van de diverse tapijten is er altijd één die bij uw wensen aansluit. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van De Millenerpoort. Een product van De Millenerpoort aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Marina Quaars
Marina Quaars

De Millenerpoort expert Waalwijk

Ik ben dol op de tapijten van De Millenerpoort, omdat ze veel sfeer toevoegen aan de woon- of slaapkamer. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van De Millenerpoort. Een product van De Millenerpoort aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine