Design on Stock

Design On Stock bij Riant

Riant Stoutenbeek heeft een uitgebreide collectie Design on Stock-meubels. Design On Stock meubelen kenmerken zich door de combinatie van een mooi, praktisch en comfortabel design. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met flexibiliteit, waardoor u de meubels eenvoudig van plek en indeling kunt veranderen. 

De producten worden ontworpen door bekende Nederlandse ontwerpers, zoals Roderick Vos, Edward van Vliet en Gerard van den Berg. Wat deze designers gemeen hebben, is hun oog voor detail. Dit is terug te zien in alle tijdloze collecties. 

Een greep uit de collectie van Design on Stock

Aikon Lounge

Bank

In 2013 ontwierp Marike Andeweg de Aikon Lounge, de doorontwikkelde Aikon bank. Het grootste verschil met de Aikon zit in de zichtbare rugleuning. “Er ontstaat een luchtig beeld, doordat de brede rug achter de kussens zichtbaar is. Door naar eigen wens rug- en sierkussens te plaatsen in verschillende breedtes en kleuren, krijgt de bank een unieke uitstraling en kun je kiezen of je wilt zitten, loungen of slapen”, licht de ontwerpster toe.

Bloq

Bank

Designer Roderik Vos noemt de Bloq bank ‘een minimalistisch model met maximale details’. De combinatie van de strakke buitenkant met de bolle binnenkant van de armleuningen maakt van Bloq een bijzonder item van Design on Stock. Het comfortabele zitvlak en de moderne poten maken deze bank uniek in zijn soort.

Aikon

Bank

“Het verzoek van Design on Stock was om een archetype bank te ontwerpen, een bank zoals een bank bedoeld is”, legt designer Marike Andeweg uit. De verhouding van de basisvorm heeft ze zorgvuldig bepaald. “Door de relatief lange horizontale lijn maakt de bank een royaal gebaar en het subtiel terugspringende vormelement in het pootje versterkt dat gevoel. Dit samen maakt de Aikon een prachtige bank. Gewoon bijzonder!

Meer weten over Design On Stock?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Design On Stock.

Marina Quaars

Design On Stock expert Waalwijk

Mijn favoriete merk is Design on Stock: heel helder en duidelijk met mooie ontwerpen voor alle leeftijden. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Design on Stock. Een product van Design on Stock aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Danielle Klerkx

Design On Stock expert Breda

Mijn favoriete merk is Design on Stock. Dat is een leuke, toegankelijke collectie voor een redelijke prijs. Ze combineren bovendien praktisch, tijdloos en originaliteit in hun designs. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Design on Stock. Een product van Design on Stock aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine