Eikelenboom

Eikelenboom bij Riant

Riant-Stoutenbeek biedt een uitgebreid assortiment aan met producten van Eikelenboom. Het merk Eikelenboom beschikt over diverse unieke en vernieuwende lampen. Over het design is enorm goed en lang nagedacht en dat uit zich in prachtige, verrassende lampen.

Eikelenboom biedt hang-, tafel-, wand-, plafond- en bureaulampen aan. Daarnaast leveren ze ook outdoor lampen en spots.

Een greep uit de collectie van Eikelenboom

Wiro

Lamp

De Wiro collectie bestaat uit diverse vormen lampen die allemaal dezelfde stijl omarmen. De ‘kap’ van de lamp bestaat uit een grafisch lijnenspel van staal. Hierdoor lijkt deze in de lucht te zweven. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende doorsnedes en groottes, in de kleuren wit, zwart en rosé. Door verschillende lampen uit de Wiro collectie te combineren, creëer je een unieke, sprekende compositie.

Elle

Lamp

De Elle lamp is een stijlvolle, minimalistische en vooral functionele vloerlamp. Er zijn twee uitvoeringen. Bij Elle 1 is de kop 180 graden kantelbaar en kan de vloerlamp 20 graden naar voren en achteren gekanteld worden. Elle 2 doet hier nog een schepje bovenop, omdat het armatuur te verstellen is in de voet, het scharnier en de kop. Met deze lamp laat u het licht exact op de plek schijnen waar u dat wenst.

Flo

Lamp

De Flo lamp minimalisme en verfijning. De elegantie van het tijdloze ontwerp wordt gerealiseerd door zijn vorm en de volledige absentie van veren en andere bewegende delen. Naast de klassieke uitvoering in geborsteld nikkel is er een zeer breed arrangement in matte kleuren; zwart, wit, rood, geel, blauw, brons en gunmetal. Het model Flo is er in een vloer,- lounge,- desk,- en wand uitvoering.

Meer weten over Eikelenboom?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Eikelenboom.

Mick Mooren
Mick Mooren

Eikelenboom expert Waalwijk

Ik hou van onderscheidende ontwerpen die hun tijd ver vooruit zijn. Eikelenboom biedt oneindig veel vernieuwende lampen, daarom ben ik zeker fan van het merk. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Eikelenboom. Een product van Eikelenboom aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Hans van Hoeven
Hans van Hoeven

Eikelenboom expert Breda

Verschillende lampen van Eikelenboom spreken mij erg aan, omdat ik een voorliefde heb voor echte designproducten die een bijzonder interieur creëren. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Eikelenboom. Een product van Eikelenboom aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine