Foscarini

Foscarini bij Riant

Foscarini is al meer dan 35 jaar actief in de verlichtingsbranche. Voor zowel buiten- als binnenverlichting kunt u bij dit Italiaanse merk terecht. Bij Riant-Stoutenbeek vindt u deze collectie en kiest u uit een van de vele bijzondere designs.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Foscarini. Als een van de eerste Italiaanse verlichtingsbedrijven kreeg Foscarini een bijzonder certificaat, waarbij hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Daarnaast houdt Foscarini zich ook bezig met de impact op het milieu en heeft daarom als doel zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Een greep uit de collectie van Foscarini

Twiggy

Lamp

Simplistisch en stijlvol: deze twee woorden beschrijven perfect de Twiggy serie. Voor diverse doeleinden en ruimtes vindt u in deze serie een geschikt ontwerp. De lamp is voorzien van een simpele kap in een kleur naar uw keuze.
 

Aplomb

Fauteuil

Deze stijlvolle serie is bijzonder functioneel doordat het licht zowel naar boven als naar beneden schijnt. De trechtervorm zorgt voor een uniek design. De lampen uit deze serie zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Gregg

Lamp

In deze multifunctionele serie vindt u verlichting voor iedere ruimte in het huis. De imperfectie van de ronde verlichting geeft een unieke touch aan het design. De lampen hebben een eivormig design en zijn zowel als hanglamp, plafondlamp als staande lamp verkrijgbaar.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.