Foscarini

Foscarini bij Riant

Foscarini is al meer dan 35 jaar actief in de verlichtingsbranche. Voor zowel buiten- als binnenverlichting kunt u bij dit Italiaanse merk terecht. Bij Riant-Stoutenbeek vindt u deze collectie en kiest u uit een van de vele bijzondere designs.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Foscarini. Als een van de eerste Italiaanse
verlichtingsbedrijven kreeg Foscarini een bijzonder certificaat, waarbij hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Daarnaast houdt Foscarini zich ook bezig met de impact op het milieu en heeft daarom als doel zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren.

Een greep uit de collectie van Foscarini

Twiggy

Lamp

Simplistisch en stijlvol: deze twee woorden beschrijven perfect de Twiggy serie. Voor diverse doeleinden en ruimtes vindt u in deze serie een geschikt ontwerp. De lamp is voorzien van een simpele kap in een kleur naar uw keuze.
 

Aplomb

Fauteuil

Deze stijlvolle serie is bijzonder functioneel doordat het licht zowel naar boven als naar beneden schijnt. De trechtervorm zorgt voor een uniek design. De lampen uit deze serie zijn in diverse kleuren verkrijgbaar.

Gregg

Lamp

In deze multifunctionele serie vindt u verlichting voor iedere ruimte in het huis. De imperfectie van de ronde verlichting geeft een unieke touch aan het design. De lampen hebben een eivormig design en zijn zowel als hanglamp, plafondlamp als staande lamp verkrijgbaar.

Meer weten over Foscarini?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Foscarini.

Alfred
Alfred Vermeulen

Foscarini expert Breda

De collectie van Foscarini biedt een tijdloos design met warmte. Met de juiste verlichting maakt u zelfs van een kille ruimte een aangename plek met Foscarini. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Foscarini. Een product van Foscarini aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Mick
Mick Mooren

Foscarini expert Waalwijk

Modern, warm en luxe zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van een interieur. Bij Foscarini vindt u deze kenmerken terug in de uitgebreide collectie verlichting. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Foscarini. Een product van Foscarini aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine