Gelderland

Gelderland bij Riant

Gelderland is een Hollands merk met Scandinavische invloeden. De oprichter werd in 1936 geïnspireerd door de hoekige en moderne vormgeving van Scandinavisch design. Met het oog op deze stijl en een hoog zitcomfort worden de meubelen van Gelderland ontworpen.

De collectie meubelen van Gelderland wordt bekleed met de zachtste stoffen en fijnste materialen. Hierdoor komt het zitcomfort van de meubelen nog beter tot zijn recht.

*Het merk Gelderland is te vinden bij Riant-Stoutenbeek in Breda

Een greep uit de collectie van Gelderland

6511

Bank

Dit bankstel is al jarenlang een van de succesvolste modellen uit de collectie. Geheel terecht, als u bedenkt dat deze tijdloze serie veel combinatiemogelijkheden biedt. Diverse kleuren, formaten en bekledingen zorgen ervoor dat u zelf uw droombank samenstelt.

4800

Fauteuil

Deze klassieker is al sinds 1982 in de collectie te vinden. De serie bestaat uit een bankstel, fauteuil, love seat, chaise longue en verschillende elementen om een hoekbank samen te stellen. De eenvoudige vormen zijn gemakkelijk te combineren met verschillende items en meubelen in het interieur. Deze serie kan het beste omschreven worden als een echte alleskunner.

7780 Embrace

Bank

Deze serie bestaat uit diverse modules waarmee u zelf uw bank samenstelt. De robuuste basiselementen geven een stoere uitstraling aan dit meubelstuk. Door verschillende items toe te voegen aan de basis past u de bank aan zodat deze perfect bij de rest van uw interieur past.

Meer weten over Gelderland?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Gelderland.

Riant verkoper Bettina Geil
Bettina Geil

Gelderland expert Breda

Mijn favoriete item is de bank. Een fijne bank is het rustpunt voor het hele gezin. Het heerlijke zitcomfort van Gelderland banken past hier perfect bij. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Gelderland. Een product van Gelderland aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Ronald Springer

Gelderland expert Waalwijk

Mijn stijl omschrijft zich het beste als loft minimalistisch, stoer, strak, doelmatig en logisch. De meubelen van Gelderland voldoen geheel aan deze karakteristieke eigenschappen. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Gelderland. Een product van Gelderland aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine