Harvink

Harvink bij Riant

Bij Riant Stoutenbeek vind u een uitgebreid assortiment Harvink meubelen. Deze worden van begin tot eind in Nederland geproduceerd met veel aandacht, passie en vakmanschap. De ontwerpen van Harvink zijn herkenbaar aan hun constructie, de afritsbare bekleding en de nuchtere, Hollandse uitstraling.

Harvink werkt samen met een aantal Nederlandse topdesigners, waaronder Martin Haksteen. Bij deze ontwerpen staan de duidelijke vormen en het eerlijke, duurzame materiaalgebruik centraal.

Een greep uit de collectie van Harvink

Armslag

Bank

De Armslag is een unieke toevoeging aan elk interieur. Deze bank heeft een minimalistisch, modern en strak uiterlijk. De zitdiepte is naar wens in te stellen en het frame kan worden verhoogd. Op deze manier wordt het zitcomfort voor elke individu optimaal ingesteld. De armen van de bank zijn daarnaast op te klappen, zodat meer zitruimte wordt gecreëerd. De Armslag is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, zodat deze goed te combineren valt met elke huiskamerstijl.

Forum

Bank

De zit- en rugkussens van de hoekbank Forum bieden voldoende ondersteuning waardoor de bank een hoog zitcomfort heeft. Optioneel is een rolkussen op de chaise longue te plaatsen, hierdoor is gemakkelijk een extra zitplaats te creëren. Tevens is een verhoogd frame mogelijk tegen meerprijs.

Splinter

Collectie

Splinter is een van de topcollecties van Harvink. De Splinter meubelfamilie bestaat uit banken, hockers, fauteuils, tafels en stoelen. Kenmerkend voor deze collectie is de combinatie van het houten armframe met het metalen onderframe. Deze stijl zorgt voor eenheid wanneer u uw interieur van meerdere Splintermeubels voorziet. Voor elk meubel kiest u zelf uit een divers aanbod materialen en kleuren.

Meer weten over Harvink?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Harvink.

Ronald Springer

Harvink expert Waalwijk

Ik vind het belangrijk dat meubels voorzien zijn van een strakke, moderne uitstraling en een hoogstaande kwaliteit hebben. Het assortiment van Harvink voldoet aan al deze eisen, daarom vind ik het een erg fijn merk. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Harvink. Een product van Leolux aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Danielle Klerkx

Harvink expert Breda

Harvink is één van mijn favoriete merken omdat ik ervan houd dat hun meubels een strakke, heldere vormgeving hebben. Daarnaast hebben ze een subtiele uitstraling die in detail aandacht schenkt aan kleur en textuur. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Harvink. Een product van Harvink aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine