Interstar

Interstar bij Riant

Interstar heeft een breed assortiment meubelen van Hollandse bodem. Op maat gemaakte kasten is de specialisatie van dit oer-Hollandse merk. Alles is mogelijk: verschillende formaten, indelingen en materialen. Hierdoor is het kastsysteem altijd geheel aangepast op uw huis en interieur. Dankzij deze prachtige kastsystemen krijgt ieder huishouden een opgeruimde, georganiseerde maar bovenal uiterst stijlvolle inrichting.

Het familiebedrijf ontwerpt inmiddels al 75 jaar en drie generaties lang bijzondere wandkasten, waardoor de expertise van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Een greep uit de collectie van Interstar

1500 met haard

Wandmeubel

Dit exclusieve wandmeubel is een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Het kastsysteem biedt voldoende opbergruimte voor uw woongedeelte.  De ge├»ntegreerde haard zorgt niet alleen letterlijk voor warmte, maar brengt ook huiselijke sfeer in uw interieur. De elektrische sfeerhaard is zeer praktisch, omdat het rookkanaal van een traditionele open haard overbodig is. Dit is zowel kosten- als ruimtebesparend.

214-10

Wandmeubel

De collectie van Insterstar wandmeubel 214-10 is opgebouwd uit diverse losse kastdelen waardoor dit wandmeubel helemaal naar wens kan worden samengesteld. U kunt zelf de kleur, afwerking, het materiaal, soort deuren en lades zelf bepalen. De ingebouwde sfeerverlichting geven een extra touch aan uw huis. Met de Interstar 214-10 bent u de ontwerper van uw eigen unieke wandmeubel!

Meer weten over Interstar?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Interstar.

Riant verkoper Alfred Vermeulen
Alfred Vermeulen

Interstar expert Breda

Een van mijn favoriete merk is Interstar. Bij Interstar kan alles en als het niet kan, zorgen zij dat het toch kan. De op maat gemaakte kastsystemen bieden een ware uitkomst voor ieder interieur. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Interstar. Een product van Interstar aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Marina Quaars
Marina Quaars

Interstar expert Waalwijk

Ik houd van een modern interieur, dat niet te vol is. De handige kastsystemen bieden hiervoor de perfecte uitkomst, omdat ze op maat worden gemaakt en het huis een opgeruimd en overzichtelijk gevoel geven. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Interstar. Een product van Interstar aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine