Interstar Expert | Customize Interstar Meubelen | 4 Winkels

Interstar meubelen bij Riant-Stoutenbeek

Kasten maken zit in het bloed bij het familiebedrijf Interstar. In 1942 richtte Antoon Slotboom Interstar op, toen nog onder de naam ‘Meubelfabriek A. Slotboom’. Na drie generaties worden de meubels nog steeds door professionele meubelmakers gemaakt. U kunt hierdoor de kast geheel op maat laten maken zodat het past binnen uw interieurwensen.

Bij Riant-Stoutenbeek vindt u een uitgebreide collectie Interstar kasten. Daarbij zijn onze adviseurs gespecialiseerd in Interstar en helpen u graag met het ontwerpen van uw maatwerk kast.


Interstar ontdekt u in Riant-Stoutenbeek Amersfoort (Utrecht), Breda, Hulst en Waalwijk. Bezoek onze showrooms voor persoonlijk advies of om een Interstar geheel op maat samen te stellen. Plan direct een adviesgesprek in zodat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Interstar collectie bij Riant-Stoutenbeek

Design kasten met een strakke lijnen en rechte hoeken, zo zou u de kasten van Interstar kunnen omschrijven.
De maatwerk kasten zijn geheel naar eigen wens samen te stellen zodat het in uw interieur past. Onze adviseurs helpen u daar graag mee!

Interstar kasten

Een kast van Interstar heeft een strak design, is verfijnd en subtiel met een uitgebreid kleurenpallet. Op basis van uw interieur en smaak kunt u uw eigen maatwerk kast samenstellen. Kies uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. En maak met de diverse fronten, grepen en kleuren uw unieke kast. Bij Riant-Stoutenbeek vindt u een uitgebreide collectie Interstar kasten.

Interstar S-315

Kast

Combinatie S-315 is een solitaire kast. Een praktische bergkast welke in bijna elke ruimte te plaatsen is. Het stalen frame geeft de kast een bijzondere luchtige uitstraling

Interstar 220-20

Kast

De Interstar kast combinatie 220-20 is gemaakt van een combinatie van lak met hout. Dit maakt de kast tot een modern, maar vooral sfeervol geheel. De kast op de afbeelding is type 2100, greeploos en heeft een breedte van 290 cm.

Interstar Haardkast

Wandmeubel

De Interstar haardkast brengt sfeer in uw interieur. De Dimplex haard werkt enkel op stroom en een water reservoir en is dus in elk ruimte te plaatsen. Deze geeft een "vlam" welke haast niet van echt is te onderscheiden. Het brede deel aan de zijkant van de kast kunt u gebruiken als dressoir of als tv-meubel.


Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Geniet van 100 pagina's aan wooninspiratie. Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Ervaar Interstar in Amersfoort (Utrecht), Breda, Hulst of Waalwijk

Een Interstar in het echt ervaren? Kom langs in een van onze showrooms in Waalwijk, Hulst, Amersfoort (Utrecht) of Breda. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk en adviseren u graag op maat. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben. Of bezoek de onderstaande vestigingspagina's voor de openingstijden en adresgegevens.

Riant-Stoutenbeek Breda

Op de woonboulevard in Breda, vindt u ruim 2.000 vierkante meter design beleving bij Riant Stoutenbeek. Merken als Montis, Leolux en Rolf Benz staan hier rijkelijk gepresenteerd. Het ervaren team helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Riant-Stoutenbeek Waalwijk

U vindt Riant Stoutenbeek Waalwijk binnen de vestiging van Piet Klerkx. In deze onlangs verbouwde showroom staan merken als Gelderland, Leolux en Design on Stock gepresenteerd in een ruime, moderne omgeving. Laat u inspireren in de “Design Loft” bij de ingang.

Prof. v.d. Waalsweg 2, 5144 NR Waalwijk

0416-347111

Riant-Stoutenbeek Hulst

Bij Riant Stoutenbeek in Hulst vindt u een eigentijdse en jonge collectie design. Merken als Design on Stock, Linteloo en Gelderland staan hier royaal gepresenteerd. De design experts helpen u graag met uw interieur vragen of een compleet interieurplan.

Riant-Stoutenbeek Amersfoort

Riant Stoutenbeek Amersfoort is gesitueerd op de begane grond van Piet Klerkx. In de vernieuwde showroom vindt u merken als Linteloo, Metaform en Harvink.  Riant Stoutenbeek Amersfoort is de design specialist in regio Utrecht.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Selecteer dichtstbijzijnde showroom

Uw contactgegevens:
Checkbox*

Meer over Interstar

In 1942 besloot meubelmaker Antoon Slotboom om vanuit zijn woonplaats Bodegraven voor zichzelf te beginnen. Ondanks de moeilijke tijden laten de eerste opdrachtgevers niet op zich wachten. De eerste orgel bankjes werden gemaakt, waarna de productie van kasten volgde. In de wederopbouw in 1951 is de vraag naar meubelen van Antoon nog steeds groot. De meubelfabriek krijgt de naam ‘A.Slotboom’ om meer klanten te bereiken en de wandmeubelen worden in verschillende meubelzaken in Nederland verkocht.

In de jaren zestig groeit het bedrijf enorm; met export naar andere landen en door de nieuwe fabriek in Assen. Het bedrijf komt onder leiding van de zoons van Antoon Slotboom en de productie draait op volle toeren. In de jaren 80 krijgt het bedrijf een nieuwe naam namelijk: Interstar.

In 2007 wordt het stokje doorgegeven aan de derde generatie; Dick Leenheer, Janwim Slotboom en Maryse Slotboom. Samen met de medewerkers, ook wel de Interstar familie genoemd, willen ze inspireren en verrassen. Door regelmatig samen te werken met vast ontwerper Hans Daalder worden de meubels tijdloos maar zeker niet minder vernieuwend. 

 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.