Loading...

Jori

Juan Jorion startte in 1968 in het West-Vlaamse Wervik (België) met het ontwerp en de productie van eigentijdse zitmeubelen. Onder de naam JORI specialiseerde het bedrijf zich door de jaren heen in hedendaagse lederen zetels van topkwaliteit. Deze design meubels verenigen exclusief design en optimaal zitcomfort.

Zitmeubels van topontwerpers
In de vroege jaren ‘70 begon de samenwerking met internationaal gerenommeerde meubeldesigners (waaronder Jean-Pierre Audebert) en productontwikkelaars (waaronder Paul Verhaert). Begin de jaren '90 versterkten Christophe Giraud en Koen Verhaert (twee jonge ontwerpers) het team. Samen met de JORI Research & Development afdeling lanceren ze design meubelen en zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe zitoplossingen.

Design meubels met optimaal zitcomfort
Met zijn design meubels streeft JORI naar een unieke wereld van grenzeloos comfort, waar design en kwaliteit een universum creëren waarin het lichaam zich eindeloos ontspant. De zitmeubels combineren een vooruitstrevende technologie en een hedendaagse design en staan volledig in het teken van uw zitcomfort. Deze filosofie maakt van JORI uw zielsverwant in uw zoektocht naar topklasse zitcomfort.

Nieuwe horizonten
JORI slaagt er steeds weer in zichzelf heruit te vinden. In 2003 verrast de meubelproducent met Kamasitra Collection, een prestigieuze jonge en trendy lijn zitmeubelen. Nauwelijks een jaar later pakt JORI uit met de Diners Collection, een eerste stoelencollectie en opnieuw een merkpositionering met een duidelijke signatuur. Met de lancering van de Originals Collection, een nieuwe collectie die de meer traditionele lijn van JORI omvat, maakt het bedrijf in 2005 de laatste stap in de hertekening van zijn merkenarchitectuur.

Zitmeubelen met kwaliteitsleder
Sindsdien is het volledige gamma zitmeubelen onderverdeeld in drie sterke en uitgesproken collecties, elk met een duidelijk doelpubliek. Deze drie collecties bundelen, elk op een specifieke manier, de traditionele waarden die ieder zitmeubel van JORI typeren: een uitgekiend design, het grenzeloos zitcomfort, de vormgeving door topontwerpers en een uitvoering in exclusief kwaliteitsleder.

Onze top product(en) van Jori:

Blijf Op De Hoogte Met Onze Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van actuele nieuwtjes en aantrekkelijke acties van Riant – Stoutenbeek? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.