Jori

JORI bij Riant

Riant Stoutenbeek heeft een uitgebreid assortiment met JORI meubelen. JORI is een Belgisch, gerenommeerd merk dat samenwerkt met verschillende, succesvolle designers en productontwikkelaars als Jean-Pierre Audebert en Paul Verhaert.

JORI streeft ernaar prachtige designmeubels te maken die klanten voorzien van het optimale zitcomfort. Het merk blijft zich door middel van hun unieke collecties steeds weer vernieuwen.

Een greep uit de collectie van Jori

Brainbuilder

Stoel

Het belangrijkste doel van de Brainbuilder is het bieden van ontspanning en daar slaagt deze stoel met vlag en wimpel voor. U verandert eenvoudig van zit- naar ligpositie in deze stoel. Door het extra grote voeteinde wordt het ligcomfort nog meer verhoogd. De combinatie van leder met aluminium zorgt voor een tijdloos en stijlvol design.

Tigra

Bank

Tigra is een stijlvolle bank die optimaal zitcomfort biedt. Door de mogelijkheden wat betreft kleur, aantal zitplaatsen en materiaal, wordt deze bank perfect geïntegreerd in elke interieurstijl. Tigra is daarnaast ook verkrijgbaar met lage en hoge armleggers.

Yoga

Stoel

De Yoga is een verstelbare stoel waarin u meteen ontspant. Het ronde, metalen onderstel steekt mooi af bij de lederen stoel. Door het JORI-mechanisme verandert u met één simpele beweging van zit- naar ligpositie. Afhankelijk van uw lichaamsgrootte, is deze relaxzetel verkrijgbaar in drie verschillende maten. Op die manier geniet u van optimaal zit- en ligcomfort.

Meer weten over JORI?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van JORI.

Bettina Geil

Jori expert Breda

Mijn favoriete item in een huis is de bank. De banken van JORI voldoen aan al mijn eisen. Zowel het design als het zitcomfort is perfect. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van JORI. Een product van JORI aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Ronald Springer

Jori expert Waalwijk

Mijn eigen stijl omschrijf ik als modern, warm en luxe. De meubelen van JORI sluiten perfect aan bij deze drie eigenschappen, daarom is het een van mijn favoriete merken. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van JORI. Een product van JORI aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine