Leolux

Leolux bij Riant

Riant Stoutenbeek heeft een uitgebreid assortiment met Leolux producten. Dit dynamische familiebedrijf produceert sinds 1934 haar meubelen in Venlo. Leolux heeft een scherpe visie op design en gaat altijd voor een hoog comfort en hoge kwaliteit. Door middel van internationale freelance designers en vakmensen wordt echt vakmanschap gecombineerd met hedendaagse technieken.

Een beperkt aantal Nederlandse dealers mag zich “Leolux Select Store” noemen en Riant-Stoutenbeek is er één. Dit houdt in dat Riant-Stoutenbeek een ruimere collectie toont in, in een herkenbare Leolux studio. U bent bij Riant-Stoutenbeek beland bij een specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Exclusief bij Riant-Stoutenbeek

Leoluxe Pallone met zwart frame
van €1850 voor €1199

 

  • Direct uit voorraad leverbaar in 3 kleurcombinaties.
  • Vanaf week 49 leverbaar

 

Een greep uit de collectie van Leolux

Bellice

Bank

De in 2014 ontworpen Bellice bank is een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het brengt de pijlers van Leolux, comfort en kwaliteit gecombineerd in een uniek design, op een perfecte wijze samen. De tijdloze verfijning is terug te vinden in allerlei details: bijvoorbeeld de met de hand afgeknoopte siernaden en los gestoffeerde kussen. 

Devon (NIEUW)

Fauteuil

De nieuwe bank Devon is de kroon op de samenwerking tussen Leolux en Jan Armgardt. Met de Devon kunt u alle kanten op; van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Het maakt niet uit welke keuze u maakt: Devon biedt verstel-opties voor optimaal comfort. Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux, met ook een heel eigen gezicht.

Pallone

Fauteuil

Over het ontwerp van de Pallone fauteuil zegt designer Roy de Scheemaker:  “Ik wilde mensen comfortabel laten zitten, maar tegelijkertijd ook een mooie compositie maken.” Dit ziet u terug in het unieke design, dat in 1989 de prijs voor het beste Nederlandse meubelontwerp won. De voor het oog zwevende rugsteun zorgt voor comfort, de contrasterende kleuren en het ontwerp voor een bijzondere eyecatcher. Pallone mag met goed recht hét icoon van Leolux worden genoemd.

Carruzo

Fauteuil

Met de Carruzo draaifauteuil creëerde Frans Schrofer een prachtige combinatie van uniek design en ergonomisch verantwoord zitcomfort. De siernaad aan de achterkant en de kleurcontrasten zorgen voor een opvallend uiterlijk. Door de functionele mechaniek van de fauteuil bepaalt u zelf in welke houding u gaat zitten: Carruzo past zich daaraan feilloos aan.

Bekijk Leolux in de winkel

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Leolux.

Riant verkoper Mick Mooren
Mick Mooren

Leolux expert Waalwijk

Een mooie combinatie van (complementaire) kleuren geeft extra diepte en sfeer aan een interieur. Leolux weet dat met hun meubels feilloos ook altijd te doen, daarom is het één van mijn favoriete merken. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Leolux. Een product van Leolux aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Alfred Vermeulen
Alfred Vermeulen

Leolux expert Breda

Leolux is één van mijn favoriete merken, omdat ik hou van tijdloze, unieke designs die toch warmte uitstralen en comfortabel zijn. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Leolux. Een product van Leolux aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine