Linteloo

Linteloo bij Riant

Riant Stoutenbeek heeft een uitgebreid assortiment Linteloo meubels. Linteloo is een Nederlands designmerk dat is opgericht in 1993. Kenmerkend voor de meubels is het tijdloze comfort dat ze uitstralen. Het motto van Linteloo is ‘enjoying the good life’, wat goed terugkomt in de fijne, mooi vormgegeven, comfortabele meubels.

Linteloo werkt samen met veel verschillende succesvolle nationale en internationale designers. Door samenwerkingen met onder andere Jan des Bouvrie, Henk Vos, Paola Navone en Anders Nørgaard zijn de meest unieke en prachtige meubels ontstaan.

Een greep uit de collectie van Linteloo

Mauro

Bank

Mauro is een tijdloze, enorm comfortabele bank en daardoor een van Linteloos meest populaire meubelstukken. De door Linteloo Lab ontworpen bank garandeert totale ontspanning. Hoewel de bank heerlijk groot is, hebben de designers ervoor gezorgd dat deze nog steeds erg elegant en verfijnd oogt. Mauro is verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren.

Fabio

Bank

Fabio is een topstuk van Linteloo, omdat deze zeer comfortabel en sfeervol is. Daarnaast is de bank naar eigen smaak te customizen. Fabio bestaat uit verschillende elementen en afhankelijk van wat er bij en in uw woonkamer past, kiest u zelf wat voor vorm uw bank is en welke grootte deze heeft. Volgens de designers zorgt Fabio ervoor dat elke plaats als thuis aanvoelt. De unieke bank is naar wens beschikbaar in leren of stoffen uitvoering.

Hamptons

Bank

De Hamptons bank is eveneens geschikt voor vrijwel elke woonruimte en elke interieurstijl. Door de variëteit aan kleuren, materialen en opstellingsmogelijkheden is de bank naar eigen smaak samen te stellen. Hamptons staat voor ultiem comfort en een smaakvolle toevoeging aan elke woning.

Madison

Bank

Het moderne ontwerp van deze veelzijdige modulaire bank stelt u in staat om meerdere composities te maken met kussens in verschillende maten en hoge en lage armsteunen. Het design van de bank is geïnspireerd op de cosmopolitan lifestyle die u ervaart in hotels en restaurants rond de Madison Square Park in New York.

Meer weten over Linteloo?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Linteloo.

Riant verkoper Alfred Vermeulen
Alfred Vermeulen

Linteloo expert Breda

Qua stijl ben ik dol op een tijdloos design dat toch warmte uitstraalt. Daarom is Linteloo een van mijn favoriete merken. Dit merk biedt daarnaast zitcomfort ten top, wat ik erg belangrijk vind. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Linteloo. Een product van Linteloo aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Rian verkoper Ronald Springer
Ronald Springer

Linteloo expert Waalwijk

Een van mijn favoriete merken is Linteloo, vanwege de strakke, moderne uitstraling en de hoogstaande kwaliteit. De meubels bieden daarnaast veel mogelijkheden. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Linteloo. Een product van Linteloo aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine