Martinelli Luce

Martinelli Luce bij Riant

Martinelli Luce is een Italiaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in verlichting. Voor een passende lamp in uw interieur bent u bij dit merk aan het juiste adres. Het in 1950 opgerichte Martinelli Luce biedt bijzondere en unieke designs. In de collectie vindt u voor iedere ruimte in huis prachtige verlichting. Wilt u meer weten over dit merk? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden van Martinelli Luce bij Riant-Stoutenbeek.

Een greep uit de collectie van Martinelli Luce

Pipistrello

Tafellamp

Deze staande tafellamp heeft een opvallend design. De hoogte is instelbaar met behulp van de telescoopvormige voet. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u kiest voor een model dat past bij uw interieur.

Meer weten over Martinelli Luce?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Martinelli Luce.

Hans van Hoeven
Hans van Hoeven

Martinelli Luce expert Breda

Mijn stijl omschrijf ik als modern met sfeerelementen. De verlichting van Martinelli Luce zorgt voor het perfecte sfeerelement in ieder interieur. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Martinelli Luce. Een product van Martinelli Luce aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Mick
Mick Mooren

Martinelli Luce expert Waalwijk

De verlichting van Martinelli Luce zorgt voor een echte eyecatcher in ieder interieur. Het assortiment heeft een brede keuze voor diverse woonstijlen. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Martinelli Luce. Een product van Martinelli Luce aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine