Metaform

Metaform bij Riant

De meubelen van Metaform zijn geheel ontworpen met het oog op hoogstaand design en strakke vormen. Metaform gebruikt een grote diversiteit aan materialen voor zijn ontwerpen, waaronder hout, glas, keramiek en marmer. Het precieze maatwerk is wat Metaform uniek in zijn soort maakt.

Metaform streeft ernaar om de wensen van iedere klant te vervullen. Het maatwerk maakt dit mogelijk. Bovendien zorgt de minimalistische stijl van de meubelen ervoor dat deze bij verschillende interieurstijlen passen.

Een greep uit de collectie van Metaform

DP

Tafel

De ovalen DP salontafel wordt geleverd in een set van twee: een kleiner model in combinatie met een wat grotere tafel. De tafels vormen samen een stijlvolle combinatie doordat ze elkaar lichtelijk overlappen. De salontafel heeft een driepoot onderstel en een ovalen tafelblad in een materiaal en kleur naar keuze.

Fly

Tafel

De Fly eetkamertafel heeft een minimalistisch, strak design. Het rechthoekige model is geschikt voor zes eetkamerstoelen, maar kan eventueel ook in andere maten worden geleverd. Het gelakte frame in combinatie met het matte tafelblad heeft een moderne uitstraling.

Orfis

Tafel

De (salon)tafels van Orfis typeren zich door het ronde, glazen tafelblad in combinatie met een chromen frame. Doordat alle meubelen op maat worden gemaakt bij Metaform, kunt u zelf het materiaal kiezen. Zo kunt u ook kiezen voor een houten, quartzstenen of granieten tafelblad. De keuze is geheel aan u.

Meer weten over Metaform?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Metaform.

Riant verkoper Danielle Klerkx
Danielle Klerkx

Metaform expert Breda

Ik houd van een strakke, heldere vormgeving met een subtiele uitstraling door in detail aandacht te schenken aan kleur en textuur. Metaform past hier als merk perfect bij. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Metaform. Wilt u een van de producten uit de collectie aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Ronald Springer
Ronald Springer

Metaform expert Waalwijk

Mijn stijl omschrijft zich het beste als loft minimalistisch, stoer, strak, doelmatig en logisch. De meubelen uit de collectie van Metaform hebben precies deze karakteristieke kenmerken. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Metaform. Wilt u een van de producten uit de collectie aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine