Pastoe Meubelen Expert | Customize Pastoe Kast & Dressoir

Pastoe bij Riant-Stoutenbeek

Pastoe behoort tot de top van de Nederlandse interieurdesign merken. Wat begon in 1913 als een ambachtelijke timmerfabriek is nu een moderne fabriek met internationaal verkoop. Door te werken met simpele vormen en duidelijke functionaliteit worden de ontwerpen tijdloos en eigenzinnig.


Pastoe ontdekt u in Riant-Stoutenbeek Amersfoort (Utrecht), Breda, Hulst en Waalwijk. Bezoek onze showrooms voor persoonlijk advies of om een Pastoe geheel op maat samen te stellen. Plan direct een adviesgesprek in zodat onze adviseurs alle tijd voor u hebben en zich kunnen voorbereiden op uw komst.

Pastoe collectie bij Riant-Stoutenbeek

Met de eigenzinnige en tijdloze vormgeving van Pastoe meubels brengt u een bijzonder item binnen uw interieur.
Vooral als u een Pastoe kast geheel op maat laat samenstellen.
Bekijk de Pastoe collectie bij Riant-Stoutenbeek online of laat u inspireren in een van onze showrooms.

Pastoe kasten

Wist u dat bijna alle kasten die de Pastoe fabriek verlaten uniek zijn? Pastoe biedt namelijk een scala aan mogelijkheden om een Pastoe kast helemaal naar uw eigen smaak te maken en dat is zeker niet onopgevallen gebleven. Als officiële dealer van Pastoe, helpen we u graag bij het maken van een ontwerp dat geheel bij u past, op basis van het gebruik van de kast en uw voorkeur in kleur en formaat. Kom langs in één van onze showrooms voor meer informatie.

Pastoe Vision

Kast

Het systeem met de meeste mogelijkheden. De fronten in verstek vallen in de romp, wat Vision een minimalistisch uiterlijk geeft. Met losse elementen kun je Vision combineren tot een speelse compositie aan de wand. Door rompen samen te voegen tot een geheel kun je een tv-meubel of dressoir samenstellen. Onder de noemer Vision Cabinets hebben wij ook nog 6 vaste kastjes ontworpen waarbij je alleen kleuren hoeft te kiezen.

Ontwerper: Karel Boonzaaijer en Pierre Mazairac (1985)


Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Geniet van 100 pagina's aan wooninspiratie. Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.


Pastoe dressoir

Bij Pastoe kunt u een eigen dressoir samenstellen uit de serie Landscape, L-serie of Vision. U kiest zelf de gewenste maat, kleur(en) en uitvoering. Zowel wandhangend als staand zijn mogelijk. Kortom; u kunt bij het ontwerpen van uw eigen Pastoe dressoir alle kanten uit.

Pastoe L-serie

Dressoir

De L-Serie is onze robuuste klassieker met kap en plint. Je kunt de kast in zeven hoogte- en breedtematen componeren en invullen met laden, deuren en kleppen. De L-Serie is voornamelijk geschikt als dressoir of opbergkast. In 2019 hebben we de L-Serie uitgebreid met de L-Maze lijn. Een open kast in twee maten die naar wens kan worden aangevuld met deuren en laden. Maak jouw L-Maze extra persoonlijk door te kiezen voor een afwijkende kleur aan de binnenkant. Ontwerp de L-Serie met onze configurator, bij de dealer of bij Pastoe.

Ontwerper: Studio Pastoe

Pastoe tv-meubels

De Landscape kun je helemaal naar wens samenstellen en wordt gekenmerkt door de speelse afwisseling van componenten tussen de bladen. Combineer met fineren, kleuren, open vakken en indelingen. De Landscape is te ontwerpen als tv-meubel, dressoir of opbergkast. Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar. Ontwerp Landscape thuis met onze configurator; bij de dealer of bij Pastoe.

Ontwerper: Studio Pastoe

Pastoe Landscape

TV-meubel

De Landscape kun je helemaal naar wens samenstellen en wordt gekenmerkt door de speelse afwisseling van componenten tussen de bladen. Combineer met fineren, kleuren, open vakken en indelingen. De Landscape is te ontwerpen als tv-meubel, dressoir of opbergkast. Het systeem is hangend, staand op een plint of op een onderstel verkrijgbaar. Ontwerp Landscape thuis met onze configurator; bij de dealer of bij Pastoe.

Ontwerper: Studio Pastoe


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Ervaar Pastoe in Waalwijk, Hulst, Amersfoort (Utrecht) of Breda!

Een Pastoe in het echt ervaren? Kom langs in een van onze showrooms in Waalwijk, Hulst, Amersfoort (Utrecht) of Breda. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk en adviseren u graag op maat. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben. Of bezoek de onderstaande vestigingspagina's voor de openingstijden en adresgegevens.

Riant-Stoutenbeek Breda

Op de woonboulevard in Breda, vindt u ruim 2.000 vierkante meter design beleving bij Riant Stoutenbeek. Merken als Montis, Leolux en Rolf Benz staan hier rijkelijk gepresenteerd. Het ervaren team helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Riant-Stoutenbeek Waalwijk

U vindt Riant Stoutenbeek Waalwijk binnen de vestiging van Piet Klerkx. In deze onlangs verbouwde showroom staan merken als Gelderland, Leolux en Design on Stock gepresenteerd in een ruime, moderne omgeving. Laat u inspireren in de “Design Loft” bij de ingang.

Prof. v.d. Waalsweg 2, 5144 NR Waalwijk

0416-347111

Riant-Stoutenbeek Hulst

Bij Riant Stoutenbeek in Hulst vindt u een eigentijdse en jonge collectie design. Merken als Design on Stock, Linteloo en Gelderland staan hier royaal gepresenteerd. De design experts helpen u graag met uw interieur vragen of een compleet interieurplan.

Riant-Stoutenbeek Amersfoort

Riant Stoutenbeek Amersfoort is gesitueerd op de begane grond van Piet Klerkx. In de vernieuwde showroom vindt u merken als Linteloo, Metaform en Harvink.  Riant Stoutenbeek Amersfoort is de design specialist in regio Utrecht.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Selecteer dichtstbijzijnde showroom

Uw contactgegevens:
Checkbox*

Meer over Pastoe

Al ruim 100 jaar speelt Pastoe een grote rol binnen de Nederlandse design merken. Pastoe is in 1913 door Frits Loeb opgericht als een ambachtelijke timmerfabriek en is op dit moment een moderne kastenfabriek. De kennis van het verleden wordt netjes overgedragen naar de volgende generaties zodat die niet verloren gaat. 

De kasten kenmerken zich door de verschillende materialen en kleuren die gebruikt worden. Het design is daarnaast herkenbaar door de eenvoudige en tijdloze vormgeving, waardoor de producten voor verschillende generaties gangbaar en mooi blijven.

 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.