Pastoe

Pastoe bij Riant

Riant-Stoutenbeek heeft een uitgebreid assortiment Pastoe meubelen. Pastoe is al meer dan 105 jaar een bekende naam in het Nederlandse designerslandschap. Het merk ontwerpt unieke kasten die over een tijdloze schoonheid beschikken.

De kasten kenmerken zich door de verschillende materialen en kleuren die gebruikt worden. Het design is daarnaast herkenbaar door de eenvoudige en tijdloze vormgeving, waardoor de producten voor verschillende generaties gangbaar en mooi blijven.

Een greep uit de collectie van Pastoe

Landscape

Kast

De naam Landscape staat voor het oogverblindende landschap dat ontstaat doordat er bij het design van deze kast gespeeld wordt met verschillende maten, lijnen, kleuren en houtsoorten. De kasten worden op maat gemaakt, maar hebben gemeen dat ze allemaal tussen twee bladen worden gezet. Daardoor heeft elke kast een vlakke bovenkant. Het aantal lagen dat de kast heeft is helemaal aan u.

Vision

Kast

Vision is niet te omschrijven als ‘één kast’, maar meer als duizend verschillende kasten afhankelijk van uw eigen smaak en wens. Het Vision systeem heeft meer dan 100 componenten en daardoor oneindig veel mogelijkheden. De strak vormgegeven kasten zijn met name bedoeld voor aan de wand. Qua kleur zijn alle combinaties mogelijk. Ontwerpers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer hadden als doel de kast onderdeel van de architectuur te laten zijn.

Amsterdammer

Kast

De Amsterdammer bevindt zich vanaf 1978 in de Pastoe collectie. De bijzondere kast heeft terecht veel prijzen gewonnen. Het unieke schuifsysteem waarmee de kast geopend wordt is één van de redenen waarom deze zo populair is. De Amsterdammer kan naar wens in duotone worden gespoten. Dan heeft de binnenkant van de kast een andere kleur dan de buitenkant, wat voor een heel ander uiterlijk zorgt wanneer de kast geopend of juist dicht is. U kiest helemaal zelf hoe u de kast wilt indelen, waardoor u uw eigen draai geeft aan dit bijzondere meubel.

Meer weten over Pastoe?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Pastoe.

Ronald
Ronald Springer

Pastoe expert Waalwijk

Pastoe is een geweldig merk, omdat ze unieke, custom-made kasten aanbieden die een strakke uitstraling hebben en veel mogelijkheden bieden. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Pastoe. Een product van Pastoe aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Danielle
Danielle Klerkx

Pastoe expert Breda

Ik houd van een strakke, heldere vormgeving met een subtiele uitstraling door in detail aandacht te schenken aan kleur en textuur. De kasten van Pastoe sluiten hier perfect bij aan, waardoor ik ze allemaal prachtige toevoegingen aan een interieur vindt. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Pastoe. Een product van Pastoe aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine