Pol's Potten

Pol's Potten bij Riant

Pol’s potten is in 1986 opgericht in Amsterdam en biedt woonaccessoires voor het gehele interieur. Het assortiment bestaat uit vernieuwende elementen waarmee u nieuw leven blaast in iedere ruimte. De Nederlandse traditie op het gebied van design komt ook duidelijk naar voren in de ontwerpen, zodat u bij Pol’s Potten altijd verzekerd bent van een echt pronkstuk van eigen bodem.

Van meubelen tot verlichting en van accessoires tot servies: u vindt het allemaal bij Pol’s Potten. Dankzij de diverse collectie combineert u eenvoudig diverse woonelementen met elkaar voor een uniek en stijlvol geheel. 

Meer weten over Pol's Potten?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Pol's Potten.

Mick
Mick Mooren

Pol's Potten expert Waalwijk

Warm, luxe en modern vind ik belangrijke elementen in een interieur. De accessoires van Pol’s Potten voegen warmte en gezelligheid toe aan de ruimte. De unieke prints geven bovendien net dat beetje extra. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Pol’s Potten. Een product van Pol’s Potten aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Danielle
Daniëlle Klerkx

Pol's Potten expert Breda

Ik hou van een subtiele uitstraling door in detail aandacht te schenken aan kleur en textuur. De accessoires van Pol’s Potten zorgen voor zo’n unieke en subtiele toevoeging in ieder interieur. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Pol’s Potten. Een product van Pol’s Potten aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine