Rolf Benz

Rolf Benz bij Riant

Rolf Benz staat sinds 1964 bekend om de hoge kwaliteit en het prachtige design van de meubels die zij creëren. Riant Stoutenbeek heeft een ruime collectie bankstellen, fauteuils, salontafels, verlichting, tapijten, stoelen, eettafels en accessoires van Rolf Benz. Deze Duitse ontwerper is niet voor niets toonaangevend op het gebied van design.

Sommige meubels van Rolf Benz, zoals hun banken, beschikken over verschillende onderdelen die naar smaak te combineren zijn.

Een greep uit de collectie van Rolf Benz

Nuvola

Bank

De NUVOLA bank is naar voorkeur samen te stellen uit verschillende losse onderdelen. Op die manier verandert u naar smaak de samenstelling wanneer daar behoefte aan is. De zitting van de bank biedt een hoog zitcomfort, omdat deze bestaat uit drie schuimsoorten die zich naar het lichaam vormen.

Ego

Bank

Met de EGO bank voorziet u uw interieur van een klassieke, tijdloze bank. Kenmerkend voor Rolf Benz is dat er ruime keuze is uit leder of stof om uw bank mee te bekleden, dit geldt zeker voor EGO. De combinatie van het strakke maar sfeervolle zitstel en de moderne poten maken van EGO een complete bank die met elke interieurstijl te rijmen valt.

Alma

Bank

De ALMA bank van Rolf Benz is uniek in zijn soort, niet alleen door het weergaloze zitcomfort maar ook door de innovatieve armleuningen. De poten van de bank zijn sierlijk en minimalistisch, waardoor de bank lijkt te zweven. ALMA is een echte designersitem en een van de iconen van de Rolf Benz collectie bij Riant Stoutenbeek.

322

Bank

De bank Rolf Benz 322 vormt zowel in kleine als in grote ruimtes de ideale basis voor stijlvol wonen. Dit spannende design trekt altijd meteen de aandacht. De rolf Benz 322 is voorzien van moderne pootjes die werkelijk in bijna ieder interieur de show weten te stelen. Zoals met bijna alle Rolf Benz design meubelen geldt ook voor de 322 dat het aantal mogelijkheden bijna tot in het oneindige loopt.

Meer weten over Rolf Benz?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Rolf Benz.

Riant Lieke van den Boogaard
Lieke van den Boogaard

Rolf Benz expert Breda

Rolf Benz is mijn favoriete merk, omdat ze rekening houden met de anatomie, ergonomie, materialen, vorm en functie van meubelen. Mijn favoriete item is dan ook de Nuvola van Rolf Benz: een prachtige bank waarmee je met de opstelling kunt spelen. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Rolf Benz. Een product van Rolf Benz aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant Ronald Springer
Ronald Springer

Rolf Benz expert Waalwijk

Mijn favoriete merk is Rolf Benz, vanwege de strakke, moderne uitstraling en hoogstaande kwaliteit. De meubels bieden veel verschillende mogelijkheden. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Rolf Benz. Een product van Rolf Benz aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine