Tom Dixon verlichting | Naar wens te customizen

Tom Dixon bij Riant-Stoutenbeek Breda

Maak kennis met het merk Tom Dixon. Tom Dixon is een ontwerp- en productiebedrijf van Engelse bodem. Zij zijn gespecialiseerd in verlichting en je zou het merk kunnen kennen van de bekende Melt, Beat of Etch verlichtingsarmaturen. Oprichter Tom Dixon ontwerpt bijzondere producten voor dagelijks gebruik. Uiteraard met de welbekende Britse charme.


Tom Dixon in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom in Breda en bewonder de collectie. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben.

Tom Dixon verlichting

Tom Dixon kenmerkt zich onder andere door de mooie ronde vormen waardoor de verlichting een prachtig spiegel effect krijgt.

Tom Dixon Melt

Verlichting

Melt is één van de bekende ontwerpen van Tom Dixon. Deze lamp is gecreerd in samenwerking met FRONT, een Zweeds designcollectief. Dit ontwerp kenmerkt zich door de organische en naturalistische vormen. De Tom Dixon Melt hanglamp doet denken aan gesmolten glas en valt op door de prachtige weerspiegeling. Melt is verkrijgbaar in kroonluchters en vloer- en tafellampen.

Tom Dixon Spring

Verlichting

Maak kennis met de Tom Dixon Spring. Dit is een serie van een drietal hanglampen gemaakt van roestvrijstalen gedraaide stroken, waarbij je zelf de vorm kunt bepalen. De semi-transparante vorm kan namelijk worden aangepast. Bijvoorbeeld van een platte opstelling naar een spirograaftekening. De lamp komt plat verpakt en bij het uitpakken kun je zelf bepalen hoe ver je deze uitrekt. Een leuk detail is dan ook dat je om de zoveel tijd kan wisselen van vorm.


Nieuw inspiratiemagazine.
Gratis in huis!

Geniet van 100 pagina's aan wooninspiratie. Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.


Tom Dixon Beat

Verlichting

De Tom Dixon Beat serie is één van de favoriete productfamilies van dit Britse designlabel. Deze prachtige lampen van messing zijn expressief en minimalistisch tegelijkertijd. Een Tom Dixon Beat lamp herken je aan de iconische kap. Dit komt terug bij elk model wat binnen deze serie valt. De vormgeving is geïnspireerd op traditionele potten en pannen die in het noorden van India worden gebruikt.

Tom Dixon Mirror Ball

Verlichting

De Tom Dixon Mirror Ball Gold Hanglamp is een prachtige lamp gebaseerd op de helmen van astronauten. Het is dan ook niet vreemd dat de volgende stap een gouden afwerking is geworden. De Mirror Ball hanglamp wordt gemaakt van polycarbonaat en heeft een hoog reflecterend oppervlak. Dit zorgt ervoor dat dit model een unieke uitstraling heeft.

Tom Dixon Press

Verlichting

Maak kennis met de Tom Dixon Press lampen. De Press serie van Tom Dixon is klassiek en tijdloos. Eén ding is zeker: een lamp van Tom Dixon gaat zeker niet uit de mode. Door de bijzondere manier waarop de glazen kappen in elkaar zitten, hebben de lampen haast meer weg van kunstwerken dan de functionele lamp. De Press lampen zijn stuk voor stuk prachtige objecten voor in huis.

Ervaar Tom Dixon in Breda!

Tom Dixon in het echt ervaren? Kom langs in onze showroom in Breda. Onze adviseurs vertellen u graag meer over het merk en adviseren u graag. U kunt online direct een afspraak inplannen zodat wij uw komst kunnen voorbereiden en alle tijd voor u hebben. Hieronder vindt u de adresgegevens en openingstijden van Riant-Stoutenbeek Breda.

Riant-Stoutenbeek Breda

Op de woonboulevard in Breda, vindt u ruim 2.000 vierkante meter design beleving bij Riant Stoutenbeek. Merken als Montis, Leolux en Rolf Benz staan hier rijkelijk gepresenteerd. Het ervaren team helpt u graag met het realiseren van uw woonwensen.

Vraag offerte aan

Vraag nu een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met u op.

Selecteer dichtstbijzijnde showroom

Uw contactgegevens:
Checkbox*
Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.