Over Riant

Werkwijze

Bij Riant-Stoutenbeek geloven wij in inspiratie en de kracht van uw ideeën. Dit merkt u in alles wat wij doen. Niet alleen met een collectie als bron van inspiratie, maar ook met het bieden van persoonlijke en volledige service waarmee we u in alle facetten van uw interieur zullen ondersteunen. Zo kunt u zich volledig richten op de essentie: het creëren van uw thuis.

Onze mensen

Een interieur ontwerpen die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het om bij Riant-Stoutenbeek. Onze grote verscheidenheid aan experts zijn daarbij onmisbaar. Of u nu houdt van landelijk, modern, industrieel of klassiek. We hebben altijd een adviseur die aansluit bij uw stijl. Benieuwd welke adviseur dit is? Neem dan eens een kijkje op hun profiel en plan meteen een vrijblijvende afspraak in.

Werken bij Riant-Stoutenbeek?

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je in een divers team de nieuwste designmeubelen en woonaccessoires verkoopt? Wil jij werken met toonaangevende merken zoals Leolux, Rolf Benz, Pastoe, Gelderland en Linteloo? En bij jij die gemotiveerde, enthousiaste collega die elke dag met veel plezier onze klanten een fijne winkelervaring bezorgt? Bekijk dan nu onze vacatures. 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine