Alfred Vermeulen

Over mij

Breda

Mijn naam is Alfred Vermeulen en ik woon in Etten-Leur. Ik werk sinds 2008 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Breda. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s zoals filmen en editen, ontwerpen en tuinieren. Mijn favoriete tv-programma’s zijn Flikken Maastricht en Mindf*ck.

Mijn stijl

Brainbuilder

Mijn favoriete meubeldesigner is Jean-Pierre Audebert vanwege zijn design met een missie. Mijn favoriete merk is Jori. Dat is zitcomfort ten top! Het liefst zit ik dan ook in de Brainbuilder, een relaxstoel van het merk Jori ontworpen door Jean-Pierre Audebert. Heerlijk om in te ontspannen na een dag werken! Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Mijn stijl is een tijdloos design met warmte.

Mijn werk

Kwaliteit

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant-Stoutenbeek te werken, is mijn passie om klanten te helpen aan een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Het meest trots ben ik op een project waar ik helemaal out-of-the-box mocht gaan op de woonkamer, keuken en tuin. Geweldig! De meeste klanten vind ik leuk om mee te werken, maar de leukste herinnering heb ik aan een klant die mij op handen en voeten droeg na een tweede succesvolle aankoop bij een huisbezoek. Het fijnst werk ik met klanten die ook hun eigen zaligheid in het ontwerp durven steken, dan kom je tot het perfecte ontwerp. Wat ik het leukste aan adviseren vind? Een klant helpen aan woongenot!

Overig
Terug
Sluiten