Bettina Geil

Over mij

Breda

Mijn naam is Bettina Geil en ik woon in Uden. Ik werk sinds mei 2018 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Breda. Mijn hobby’s zijn vooral wandelen, Zumba en eropuit gaan met mijn vriend. Mijn favoriete tv-programma is, heel toepasselijk, vtwonen.

Mijn stijl

Aikon

Ik vind dat veel designers mooie dingen maken. Ik heb daarom geen favoriete ontwerper. Wel heb ik een favoriet merk. Dat is Design on Stock omdat het aansluit bij veel interieurs. Mijn favoriete item is de bank. Een fijne bank is het rustpunt voor het hele gezin. Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Modern met sfeerelementen.

Mijn werk

Design

Ik ben bij Riant komen werken omdat ik een voorliefde heb voor designmeubelen en voor bijzondere interieurs. Op het moment van dit interview werk ik nog maar net voor Riant-Stoutenbeek. Projecten en klantervaringen moeten nog komen. Wel kan ik zeggen dat ik tot nu het fijnst samenwerk met klanten als er een klik is en ik het vertrouwen krijg van de klant om samen hun wensen in te vullen. Dat werkt perfect! Samen met de klant de ideeën en de wensen uit laten komen.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine