Bruni Vissers

Over mij

Waalwijk

Mijn woonplaats is Den Bosch en ik werk inmiddels bijna twee jaar met veel plezier bij Riant in Waalwijk. In mijn vrije tijd houd ik van lekker eten met vrienden en familie. Daarnaast verken ik graag nieuwe steden, waar ik nieuwe winkels kan ontdekken. Winkelen is mijn grootste hobby.

Mijn stijl

Nureyev

Een eigen stijl in een interieur vind ik erg belangrijk. Ik laat me graag inspireren door klassiekers, maar houd ook wel van een gewaagde inrichting. Bovendien is mijn stijl nooit af: ik ben altijd bezig met vernieuwen en veranderen.

Mijn favoriete designer is Roderick Vos. Tijdens mijn opleiding heb ik een jaar lang stage mogen lopen bij Studio Roderick Vos en daar ontzettend veel mogen leren op gebied van meubelontwerp. Naast mijn favoriete designer is mijn favoriete merk Design on Stock. Dit merk maakt mooie, speelse ontwerpen voor een groot publiek toegankelijk. Bovendien kunnen veel verschillende sferen worden neergezet met de producten.

Tot slot heb ik ook nog een favoriet item: de Nureyev van Linteloo. Deze kast inspireert mij om anders te denken. Het is een eyecatcher in de ruimte, terwijl de vormgeving toch eenvoudig is. Ik kan er naar blijven kijken!

Mijn werk

Klanten

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant te werken, zijn de collega’s, klanten en werkomgeving. Riant daagt me elke dag uit verder te denken, nieuwe dingen te leren en beter te worden in mijn vak. Daarnaast houd ik van uitdagende projecten, groot of klein. Eén van mijn leukste herinneringen ontstond door het geven van een gewaagd kleuradvies aan een klant. De klant vertrouwde mij op mijn advies en later ontving ik een uitgebreide mail met foto’s: de klant vond het eindresultaat fantastisch. Het feit dat een klant hier de moeite voor neemt, is mij erg veel waard. Bij klanten vind ik het fijn als ze duidelijk aangeven wat de wensen zijn. Ook vind ik het prettig als de klant durft af te wijken van het gewone. Hierbij inspireer ik de klant natuurlijk graag. Ik wil ze enthousiast maken voor het nieuwe interieur en probeer de keuze voor de klant makkelijker te maken door veel herkenbare voorbeelden aan te halen. 

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine