Danielle Klerkx

Over mij

Breda

Mijn naam is Danielle Klerkx en ik woon in Tilburg. Ik werk sinds 2011 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Breda. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s. Ik houd van mode, design, films en lekker eten.

Mijn stijl

Vision

Mijn favoriete designer is Pierre Paulin vanwege de prachtige ronde vormen en de vernieuwende, typische vormgeving uit de jaren ‘60 die zelfs nu nog heel verfrissend overkomt. Designmeubelen pur sang. Mijn favoriete merk is Design on Stock. Dat is een leuke, toegankelijke collectie voor een redelijke prijs. Als ik mijn favoriete item moet kiezen, dan is dat de Vision Cabinets van Pastoe. Gewoon een prachtig, tijdloos, heel subtiel vormgegeven kastje wat ook nog eens praktisch is. Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Ik houd van een strakke, heldere vormgeving met een subtiele uitstraling door in detail aandacht te schenken aan kleur en textuur.

Mijn werk

Expertise

Ik werk graag bij Riant-Stoutenbeek omdat ik het leuk vind om de wensen die klanten hebben voor hun interieur te vertalen naar de prachtige designcollectie van Riant. Het meest trots ben ik op projecten bij klanten waar ik het volledige interieur mocht doen. De leukste herinneringen die ik heb, zijn alle tevreden klanten waarbij tijdens het gesprek over en weer persoonlijke informatie uitgewisseld wordt en waarin vooral ook gelachen wordt. Ik werk dan ook het fijnst samen met klanten in een sfeer van openheid, wederzijds vertrouwen en gezelligheid. Wat ik het leukste aan adviseren vind? Een klant blij maken met mijn expertise.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine