Lieke van den Bogaard

Over mij

Breda

Mijn naam is Lieke van den Bogaard en ik woon in Udenhout. Ik werk sinds november 2016 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Breda. Naast mijn werk heb ik verschillende hobby’s, zoals bezig zijn in mijn eigen huis, stedentrips maken en musea en theaters bezoeken. Ik kijk graag naar kostuumdrama's op tv.

Mijn stijl

Nuvola

Mijn favoriete designer is absoluut Marike Andeweg. Haar ontwerpen zijn esthetisch echte eyecatchers maar integreren tegelijk ook met de omgeving. Marike zoekt in haar ontwerpen naar de grenzen tussen esthetiek, functionaliteit en materiaaleigenschappen.

Mijn favoriete merk is Rolf Benz met de mooie ontwerpen van de vaak nonchalante banken. ‘Echte schoonheid zit van binnen’. Dat geldt zeker voor de banken van Rolf Benz, waar ze rekening houden met de anatomie, ergonomie, materialen, vorm en functie van de meubelen. Mijn favoriete item is dan ook de Nuvola van Rolf Benz: een prachtige bank waarmee je met de opstelling kunt spelen. De losse kussens kun je allemaal anders stofferen en op die manier heb je elke keer een andere bank.

Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Ik vind dat elk interieur rust moet uitstralen.

Mijn werk

Wensen

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant-Stoutenbeek te werken, is dat ik elke klant blij kan maken met een mooi, nieuw meubel of volledig interieur en de twinkels in hun ogen als het meubelstuk of het volledige interieur wordt geleverd. Mijn leukste herinneringen aan klanten zijn als ze nog eens terugkomen om foto’s te laten zien of, nog leuker, mij uitnodigen om de styling van het interieur te verzorgen. Mijn manier om prettig met klanten samen te werken is beginnen met een lekker kopje koffie drinken en bespreken wat de klant graag wil. Wat ik het leukste aan adviseren vind? Dat de klant mij het vertrouwen geeft en het volledige interieur laat samenstellen binnen hun wensen.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine