Marina Quaars

Over mij

Waalwijk

Mijn naam is Marina Quaars en ik woon in Tilburg. Ik werk al sinds 1991 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Waalwijk. In mijn vrije tijd bezoek ik graag een museum of expositie. Verder ben ik bestuurslid bij de turnvereniging in Tilburg en heb ik een gezin. Als er dan nog tijd overblijft, kijk ik graag een spannende serie op Netflix.

Mijn stijl

DOS

Mijn favoriete designer is Gerard van de Berg. Ik ben supertrots dat wij in Nederland een ontwerper hebben wiens ontwerpen en meubels wereldwijd geliefd zijn! Gerard ontwerpt meubelen die bieden waarvoor ze bedoeld zijn, namelijk goed zitten. In de vele verschillende ontwerpen herken je meteen de handtekening van de kunstenaar. Mijn favoriete merk is Design on Stock: heel helder en duidelijk met mooie ontwerpen voor alle leeftijden.

Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Modern: het huis niet te vol zetten, maar wel mooie meubelen plaatsen. Die komen dan het best tot hun recht.

Mijn werk

Kwaliteit

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant-Stoutenbeek te werken, is dat ik het geweldig vind om iedere dag de meubelen van goede ontwerpers te mogen verkopen. Bekende merken betekenen namelijk ook goede kwaliteit en dat is het mooiste dat je de klant mag bieden. Het meest trots ben ik op een project in Vlijmen, een nieuwe woning in Drunen aan de bosrand. 

De leukste herinnering aan een klant is dat je na tien jaar begroet wordt met een omhelzing. Dan is het contact toch goed geweest! Het fijnst werk ik met klanten door een beetje gezelligheid te creëren en humor te gebruiken. Dan kunnen klanten makkelijker hun eigen wensen kenbaar maken en zullen ze het meest tevreden zijn met hun aankoop.

Wat ik het leukste aan adviseren vind? Samen met de klant tot de beste en mooiste oplossing komen voor hun interieur.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine