Mick Mooren

Over mij

Waalwijk

Mijn naam is Mick Mooren en ik woon in Breda. Ik werk sinds november 2015 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Waalwijk. Mijn grootste hobby is horloges. Op tv kijk ik het liefst Wie is de Mol?

Mijn stijl

Pulpo

Mijn favoriete designer is het designerkoppel Charles en Ray Eames. Ze maakten prachtige en onderscheidende ontwerpen en waren hun tijd ver vooruit. Mijn favoriete merk is Rolf Benz, waar zowel design als kwaliteit een grote rol spelen. Mijn favoriete item is de Oda vloerlamp van Pulpo. Het simpele frame in combinatie met de glazen “ballon” maakt de lamp tot een echte eyecatcher.  Hoe ik mijn eigen stijl zou omschrijven? Die is modern, warm en luxe. Een mooie combinatie van (complementaire) kleuren geeft extra diepte en sfeer aan een interieur vind ik.

Mijn werk

Woonwens

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant-Stoutenbeek te werken, is dat ik het geweldig vind om een klant te helpen met het vinden van zijn of haar droominterieur. Daarnaast heb ik een passie voor mooie materialen, kleuren, meubelen en interieurs. Bij Riant- Stoutenbeek komen al deze dingen samen.
 
Een leuke klant herinnering betreft een klant waar ik vorig jaar een mooie eetset mee samenstelde. Hij maakte karikatuurtekeningen voor bedrijven. Een dag na de aankoop bracht hij mij een karikatuurtekening van mij aan het werk. Heel bijzonder!

Het fijnst werk ik met klanten door kennis te maken en te inventariseren wat zij van mij verwachten en wat hun wensen zijn. Vervolgens stemmen we samen af hoe we aan de slag gaan en werken we zo naar de woonwens van de klant toe.

Wat ik het leukste aan adviseren vind? Als ik uiteindelijk voor de klant het perfecte plaatje heb kunnen creëren en vervolgens de enthousiaste reactie van de klant zie die helemaal blij is met de nieuwe meubelen.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine