Ronald Springer

Over mij

Waalwijk

Mijn naam is Ronald Springer en ik woon in Wijchen. Ik werk sinds 2010 bij de vestiging van Riant-Stoutenbeek in Waalwijk. Ik houd van lange wandelingen maken en ik kijk graag Engelse detectives.

Mijn stijl

Rolf Benz

Mijn favoriete designer is Maarten Baas, bekend van de Real Time klok. Mijn favoriete merk is Linteloo en Rolf Benz vanwege de strakke, moderne uitstraling en hoogstaande kwaliteit. Mijn favoriete item is de Estra kast en Caro tafel, beide van Enzo Luca. Ze zijn stoer, strak en bieden veel mogelijkheden. Hoe ik mijn eigen stijl omschrijf? Mijn stijl omschrijft zich het beste als loft minimalistisch, stoer, strak, doelmatig en logisch.

Mijn werk

Samenwerken

Mijn voornaamste drijfveer om bij Riant-Stoutenbeek te werken, zijn de mooie merken die we bieden. Het meest trots ben ik op de complete inrichting van twee woonhuizen in Amsterdam en Waalwijk die ik heb mogen doen. Mijn leukste herinnering aan klanten vind ik dat ze erg tevreden zijn en mijn naam aan vrienden doorgeven. Samenwerken met mij betekent dat ik de volledige regie neem, zo werk ik het beste met klanten samen. Wat ik het leukste aan adviseren vind? Ik houd ervan het complete plaatje mee te nemen, dus inclusief een bouwkundig advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine