Werkwijze

De juiste inspiratie

Met de juiste inspiratie creëert u zelf de mooiste ideeën. Wie met een open blik naar de wereld kijkt, vindt inspiratie in alles om hem heen. Deze nieuwe inzichten leiden tot verrassende combinaties en natuurlijk een verder vorming van uw smaak. Met een optimale vertaling van uw smaak en wensen naar uw interieur, brengt u de wereld - uw wereld - in uw huis. 

Bij Riant-Stoutenbeek geloven wij in inspiratie en de kracht van uw ideeën. Dit merkt u in alles wat wij doen. Niet alleen met een collectie als bron van inspiratie, maar ook met het bieden van persoonlijke en volledige service waarmee we u in alle facetten van uw interieur zullen ondersteunen. Zo kunt u zich volledig richten op de essentie: het creëren van uw thuis.

Hoe ziet een gesprek er uit?

Stap 1: Wat zijn uw woonwensen?
Uw persoonlijke adviseur ontvangt u aan de adviestafel en brengt uw wensen in kaart. 

Stap 2: Persoonlijk advies
Aan de hand van uw wensen, plattegrond van uw kamer en foto's van de huidige situatie wordt een advies opgesteld. Dit kan varieren van een nieuw meubel tot aan een compleet nieuw interieur van indeling, verlichting en styling. Mocht u het fijn vinden, komen we ook bij u thuis. 

Stap 3: De nieuwe meubels
In de winkel kan onze interieuradviseur u direct alle mogelijkheden laten zien en ervaren. Zo komt uw nieuwe interieurplan echt tot leven!

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine