Winkels

Onze winkels

Dankzij het full service concept vindt u alles onder één dak; van interieuradvies tot raam- en vloerbekleding. Juist daarom is het bijzonder aantrekkelijk om een bezoek te brengen aan Riant-Stoutenbeek. Of u nu uw woning in gaat richten, verschillende designstijlen wilt combineren of bijvoorbeeld uw woonkamer een nieuwe uitstraling wilt geven. Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor u klaar om u te voorzien van interieuradvies.

Waalwijk

Riant

Riant - Stoutenbeek heeft een filosofie: design bereikbaar maken voor heel Nederland. In onze winkel in Waalwijk is iedere design stijl te vinden en zijn de grootste designmerken vertegenwoordigd. Alles om te zorgen dat ieder persoon, met zijn eigen smaak, een brede keuze heeft in topdesign.

Breda

Riant

Riant – Stoutenbeek kenmerkt zich door een eigen identiteit als het aankomt op de collectie designmeubels. Niet alleen door de bijzondere merkpresentaties, maar ook door het feit dat verschillende stijlen en soorten design op een prachtige wijze in onze winkel in Breda worden gecombineerd, met gevoel voor smaak en harmonie.


Riant-Stoutenbeek in Breda wordt binnenkort compleet verbouwd tot de mooiste designwinkel van Nederland. Profiteer van de verbouwingsuitverkoop met kortingen tot wel 70%*.

Hulst

Riant

Riant - Stoutenbeek staat voor design in elke woonkamer in Nederland. In onze winkel in Hulst vindt u een gloednieuwe woonbeleving met een uitgebreide collectie van verschillende designmerken.  

Amersfoort

Riant

Riant – Stoutenbeek Amersfoort heeft de nieuwste designmeubels in de collectie. Prachtige banken in verschillende stijlen en soorten design wordt gecombineerd met gastvrijheid en persoonlijke service.  

Een vrijblijvende kennismaking?

Spreekt onze manier van werken, onze merken en onze winkels u aan? En zou u graag eens in gesprek willen met één van onze adviseurs? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak, zodat we kennis kunnen maken en kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Download gratis magazine: 90 pagina's verse designinspiratie!

magazine