Winkels

Onze winkels

Riant-Stoutenbeek is de bestemming voor elke woonwens. Met vier vestigingen, veertig gerenommeerde designmerken en voor elk interieurvraagstuk een specialist in huis die met aandacht met u meedenkt. Wees welkom.

Riant-Stoutenbeek Breda

Volledig vernieuwde winkel!

Riant-Stoutenbeek Breda kenmerkt zich door een eigen identiteit als het aankomt op de collectie designmeubels. Niet alleen door de bijzondere merkpresentaties, maar ook door het feit dat verschillende stijlen en soorten design op een prachtige wijze in onze winkel in Breda worden gecombineerd, met gevoel voor smaak en harmonie.

Riant-Stoutenbeek Waalwijk

Riant - Stoutenbeek heeft een filosofie: design bereikbaar maken voor heel Nederland. In onze winkel in Waalwijk is iedere design stijl te vinden en zijn de grootste designmerken vertegenwoordigd. Alles om te zorgen dat ieder persoon, met zijn eigen smaak, een brede keuze heeft in topdesign.

Riant-Stoutenbeek Hulst

Riant - Stoutenbeek staat voor design in elke woonkamer in Nederland. In onze winkel in Hulst vindt u een gloednieuwe woonbeleving met een uitgebreide collectie van verschillende designmerken.  

Riant-Stoutenbeek Amersfoort

Riant – Stoutenbeek Amersfoort heeft de nieuwste designmeubels in de collectie. Prachtige banken in verschillende stijlen en soorten design wordt gecombineerd met gastvrijheid en persoonlijke service.  


Onze interieurstylisten staan voor u klaar.
Plan gratis interieuradviesgesprek!

Is uw huidige interieur toe aan een make-over? Vindt u inrichten lastig? Of heeft u een designmeubel dat u al een tijdje op het oog heeft? Wij bieden u een gratis en persoonlijk interieuradvies van onze stylisten. We begeleiden u van A tot Z naar een onderscheidend interieur en verwezenlijken graag uw persoonlijke woonwensen. 


Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.

Nieuw inspiratiemagazine. Gratis in huis!

Dompel u onder in de wereld van design en laat u verwonderen.