Leolux Pallone

Leolux Pallone actie

van €1850 voor €1199

Exclusief van Leolux voor Riant-Stoutenbeek


Speciale uitvoering, speciale prijs

  • Exclusief bij Riant Stoutenbeek: Pallone met zwart frame voor €1199
  • Vanaf week 49 leverbaar
  • Direct uit voorraad leverbaar in 3 kleurcombinaties.

Leolux Select store

Riant-Stoutenbeek is een van de exclusieve “Leolux Select Store” dealers in Nederland. 

Dit houdt in dat Riant-Stoutenbeek een grote collectie toont en kennis van zaken heeft. Riant-Stoutenbeek is dé Leolux specialist, met de nieuwste modellen en actuele kennis van zaken.

Mis deze deal niet!

Reserveer de Leolux Pallone bij een showroom bij u de buurt. Wij nemen contact op n.a.v. uw reservering.

NAW-gegevens

Hoe kunnen we u bereiken om de afspraak te bevestigen?
Checkbox

Fauteuil van de toekomst

De Pallone fauteuil van Leolux is een echte eyecatcher met een fantastisch zitcomfort. Door de unieke vormgeving is de Pallone nergens mee te vergelijken. Een compositie bestaande uit een zitbal en een zwevende rugsteun. Het gebruik van contrasterende kleuren versterkt het karakter van de Pallone fauteuil. Pallone mag met goed recht hét icoon van Leolux worden genoemd. Dé eyecatcher voor uitgesproken interieurs.

Het eigenzinnige model werd in 1989 ontworpen voor het huis van de toekomst. De Leolux Pallone werd al snel onderscheiden met verschillende nationale en internationale awards. Roy de Scheemaker, de ontwerper van de fauteuil, wist de toekomst goed te voorspellen, want de Pallone van Leolux is nog steeds onverminderd populair. 

 

Over Leolux

Een gevestigde naam in Europees Design met Nederlandse Roots, Leolux. Innovatie, kwaliteit, comfort en een eigen persoonlijkheid zijn tekenend voor Leolux.

Leolux werd opgericht in 1934, toen nog bekend als “De -Zuid-Nederlandse clubmeubelfabriek”. In de Decennia daarna ontplooide de fabriek zich al snel als een internationaal merk met een eigen karakter. In de jaren 60 ontstaat de naam Leolux, een verwijzing naar de Leeuw in het logo van ZNC, maar wel een luxueuze leeuw.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Download gratis magazine: 90 pagina's verse designinspiratie!

magazine