Van Beek

Van Beek bij Riant

Van Beek staat voornamelijk bekend om salontafels. Daarnaast vindt u ook eettafels, bijzettafels, kasten en woonaccessoires in het assortiment. Voor een moderne toevoeging aan uw interieur bent u bij Van Beek aan het juiste adres. Het oog voor detail zorgt voor de perfecte finishing touch in uw interieur.

Bij ieder product wordt maatwerk toegepast. Dit houdt in dat Van Beek klantgericht te werk gaat, waarbij wensen van de klanten worden meegenomen in het ontwerpen van nieuw meubilair. Zo wordt iedere collectie verbeterd op basis van algemene klantenwensen.

Meer weten over Van Beek?

Wij hebben zowel in Waalwijk als Breda een adviseur zitten die u alles kan vertellen over het merk en alle mogelijkheden. U kunt hieronder geheel vrijblijvend een kennismaking inplannen voor meer informatie over ons en het merk. Ook kunt u hier alvast een kijkje nemen op de website van Van Beek.

Riant verkoper Mick Mooren
Mick Mooren

Van Beek expert Waalwijk

Ik houd van een modern en luxe woonstijl. Het assortiment van Van Beek zorgt voor de perfecte elementen voor deze interieurstijl. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Van Beek. Een product van Van Beek aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Riant verkoper Bettina Geil
Bettina Geil

Van Beek expert Breda

De salontafels van Van Beek zorgen voor het perfecte sfeerelement in iedere ruimte en zorgen voor een moderne uitstraling. Wilt u meer zien van dit merk? Bekijk dan hier de website van Van Beek. Een product van Van Beek aanschaffen? Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Overig
Terug
Sluiten

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van speciale acties

Nieuwsbrief (footer)

Vraag ons nieuwe gratis magazine aan, binnen 3 dagen in uw brievenbus

magazine